Az Apple Watch Series 10 komoly üzemidő frissítést kaphat

2024.04.10| Android Headlines

Az Apple idén ősszel piacra dobja az Apple Watch Series 10-et, így a pletyka malom rengeteg kiszivárogtatással és pletykával kavarog a közelgő okosórával kapcsolatban.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ez magában foglal egy új pletykát, amely valóban javíthatja az okosóra akkumulátorának élettartamát. A The Elec értesülései szerint az Apple alacsony hőmérsékletű polikristályos oxid (LTPO) vékonyréteg-tranzisztor (TFT) technológiát fog használni a 10-es sorozat OLED-kijelzőjén. Eddig az LTPO TFT-t csak néhány kapcsoló TFT-re alkalmazták a kijelzőpanelen. Ezzel az új verzióval azonban az LTPO-t több TFT-n fogják használni, beleértve a meghajtó TFT-ket is.

Tehát mi köze ennek az akkumulátor üzemidejéhez? Nos, ez sokkal energiahatékonyabbá tenné a kijelzőt, így pedig tovább bírhatja egy feltöltéssel az óra. Az első Apple Watch megjelenése óta az Apple ragaszkodott a 18 órás üzemidőhöz annak ellenére, hogy új funkciókat, nagyobb kapacitást és hatékonyabb lapkakészleteket adott. Nem világos tehát, hogy valóban megnövekszik-e az akkumulátor üzemideje vagy sem, de ez egy nagyszerű fejlesztés lehetne.

Az Apple Watch Series 10 valószínűleg méretes újratervezést kap

Nagyon hihetetlen látni, hogy az Apple Watch a tizedik generációjára készül. Az első Apple Watch 2015-ben jelent meg, és gyakorlatilag elfoglalta a világot. Amikor az iPhone elérte a 10-et, az Apple jelentős újratervezést végzett. Jelentősen karcsúsította a kereteket, megszabadult a fizikai home gombtól, és hozzáadta a bevágást a Face ID számára. Valami hasonlót várunk az Apple Watch 10. évfordulójára.

Új formára azonban ne számítsunk. A pletykák arra utalnak, hogy az Apple vékonyabbá teszi az órát egy karcsúbb burkolattal és más módon rögzítheti a szíjakat. Ez utóbbi tulajdonképpen elég nagy dolog. Az Apple a mágnesek mellett döntött a szíjak rögzítéséhez, amelyek több helyet szabadítanak fel az órán belül, amelyet más dolgokra is fel lehet használni; például egy nagyobb akkumulátorra.

Az Apple Watch Series 10 idén ősszel debütál, valószínűleg szeptemberben, az iPhone 16 mellett.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

2018.07.30
| Phone Arena
Három fotón ismerhetjük meg közelebbről az iPhone X Plus és az iPhone 9 mobilokat.
Ennyibe kerül az iPhone 8 a Telekomnál

Ennyibe kerül az iPhone 8 a Telekomnál

2017.09.21
| Telekom
Kiderült, mennyibe kerül az Apple iPhone 8 a Telekomnál.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Ez az óra olyat tud, amit az Apple Watch nem

Ez az óra olyat tud, amit az Apple Watch nem

2022.08.28
| Phone Arena
Ez az óra olyasmire képes, ami 200 millió embernek tud segíteni világszerte, amire az Apple Watch nem képes.