Android mobil az Archostól?

2009.09.28
Címkék:

Az Archos a PMP-k, UMPC-k és netbookok mellett a mobilpiacra is betörni szándékozik.  

Az Archos a PMP-k, UMPC-k és netbookok mellett a mobilpiacra is betörni szándékozik. Az Archos 5 internet tábla bemutatásakor már rebesgettek egy Archos mobilt, azonban akkor a legtöbben pletykának ítélték a hírt. A napokban azonban egy sajtótájékoztatón az Archos szóvivõje mutatta be a telefont.

A készülékben egy 1 gigahertzes ARM Cortex A8 processzor dolgozik, amely a lelke a 4.3 colos, 854×480 pixeles érintõkijelzõvel felszerelt mobilnak.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A telefon HSDPA-képes, a burkolata alig 10 mm vékony, titán ötvözetbõl készült és a 2010-es januári CES mobilos rendezvényen mutatkozik be hivatalosan. A csillogó hátlap sajnos már elõre vetíti az ujlenyomatgyûjtést, ám pozitívum, hogy támogatja az MS Office és .pdf fájlok megnyitását.





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.