A Meta mesterséges intelligencia-képgenerátora már önálló eszközként is elérhető

2023.12.08| SamMobile

Idén szeptemberben a Meta bejelentette a Meta AI-t, a generatív mesterséges intelligencia által hajtott virtuális asszisztenst az Instagram, a Messenger és a WhatsApp számára.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Ez a chatbot tartalmaz egy Imagine nevű eszközt, amely szöveges promptokból képes képeket generálni. A cég a múlt hónapban elérhetővé tette a nyilvánosság számára a Meta AI-t és az Imagine-t. A cég most bejelentette, hogy kibővíti az Imagine elérhetőségét a chatboton kívül, és önálló eszközzé teszi, amelyet az emberek az imagine.meta.com oldalon érhetnek el az interneten.

A cég ezt az új önálló eszközt Imagine with Meta AI-nek nevezi. Használatához nem kell mást tennie, mint felkeresni a fent említett weboldalt, a szövegmezőben leírni azt a képet, amelyet az eszközzel generálni szeretne, majd a Generálás gombra kattintani. Az első kérés feldolgozása előtt a webhely felkéri, hogy jelentkezzen be a platformra egy Meta fiókkal. Ha ezt megtette, négy képet generál az Ön által megadott leírás alapján. Jelenleg az Imagine csak az Egyesült Államokban érhető el.

Az Imagine with Meta Az AI-t az Emu hajtja, amely a Meta „image Foundation modellje”. Egy blogbejegyzésben a cég elmagyarázza, hogy Emut 1,1 milliárd kép felhasználásával képezte ki. A Reuters jelentése szerint Meta a Facebookon és az Instagramon nyilvánosan elérhető képeket használt a képgenerálási modell betanításához. Az Imagine vízjelet ad az általa generált képek bal alsó részére, jelezve, hogy ezeket a képeket mesterséges intelligencia segítségével hozták létre. A Meta hamarosan frissíti az Imagine-t, hogy láthatatlan vízjeleket adjon hozzá.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.