A Google elérhetővé teszi az alkalmazások archiválását a Play Áruházban

2022.11.28| Android Police

A Google rendszerfrissítések látszólag véletlenszerű ütemben érkeznek, és a Play Áruházhoz, a Play szolgáltatásokhoz és a havi rendszerfrissítéshez kapcsolódó hibajavítást, valamint új funkciókat tartalmaznak.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A jelenlegi állapot szerint néhány naponként új funkciókat láthatunk. Az egyik legújabb lehetőséget kínál arra, hogy alkalmazásokat csúsztassunk be és ki a telefonunkról anélkül, hogy minden alkalommal be kellene őket állítani.

A Google még márciusban ismertette velünk az alkalmazásarchiválás fogalmát, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eltávolítsák az alkalmazásokat a Play Áruházon keresztül, de eszközeik megtartsák a helyi adatokat, így ha újratelepítik az alkalmazást, zökkenőmentesen visszaugorhatnak az alkalmazáshoz az eltávolítás előtt szerzett beállításokkal és adatokkal együtt.

Nagyszerű azoknak, akik szeretnek alkalmanként végigjátszani néhány nagyobb játékot, vagy például éves kirándulásra, hogy lássák a családot, amihez letöltik a vámnyilatkozat alkalmazást. Még jobb, ha egy roppant olcsó telefonja van valakinek, korlátozott tárhellyel.

A múlt hónapban láthattuk, hogyan működik az archiválás a funkció lebontásának köszönhetően. Mostantól mindenki kipróbálhatja az alkalmazások archiválását a Google Play Áruház alkalmazás v33.4-es frissítésével. A cég azt állítja, hogy csütörtökön kezdte meg a frissítés terjesztését, de mivel az új iterációk általában elég gyorsan kerülnek az APK Mirrorba, az ünnepek miatti késés elképzelhető.

Lehet, hogy a Google-nek nem kell aggódnia az Android vezető alkalmazásszolgáltatójaként, de le kellett küzdenie a piaci erővel való visszaéléssel kapcsolatos trösztellenes állításokat. Az ehhez hasonló funkciók lehetővé teszik a vállalat számára, hogy alátámassza a Play Áruház fölényét.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.