A bankkártyaelfogadási megoldások szakértője

2022.11.11
Címkék:

Az online vásárlás néhány évtizede még elképzelhetetlen volt, ma viszont a pénzügyi világ a technikai fejlődés hatására folyamatosan új fizetési lehetőségeket kínál.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A bankkártya-elfogadás feltételeinek megteremtése tehát napjaink kereskedő vállalkozásai számára fontos kihívássá vált. Ma már online fizetés nélkül nem versenyképesek a cégek.

 

Melyik céget válaszd?

 

Ha olyan céget keresel a vállalkozásodnak, aki kiépíti számodra a bankkártya-elfogadás lehetőségét, tekintsd meg a BizPay weboldalát, és tájékozódj a szolgáltatásaikról. A Bizwork Kft. BizPay néven a hazai pénzügyi piac meghatározó szereplője. 

 

A cég olyan modern megoldásokat kínál, amelyekkel egyszerűen és biztonságosan tudsz elektronikus fizetést kialakítani a vállalkozásod számára. Ha kereskedelemmel, vendéglátással, vagy szállásadással foglalkozol, a BizPay optimális lehetőséget kínál neked. A cég szolgáltatásait a szerződéskötést követően pedig már alkalmazhatod is.

 

Milyen szolgáltatásokat érsz el a BizPay-nél?

 

A BizPay fizikai POS és mobiltelefonra telepíthető SoftPOS terminálokat alakít ki a céged számára. Ezek a terminálok Mastercard, Visa, Diners és Amex, valamint SZÉP Kártya elfogadására egyaránt képesek. Ugyanakkor Google Pay, Apple Pay fizetést is lehetővé tesznek. Érintésmentes fizetési módszert garantálnak, ami az utóbbi években fontos szemponttá vált. 

 

Webáruházaknak az online bankkártya-elfogadást könnyen illeszthető, úgynevezett payment gateway megoldással biztosítja. Ezekhez új és gyors eszközöket kínál, amelyekkel nem lesz technikai probléma. A rendszer nem áll le, nem okoz fennakadást a vásárlás során. A fizetés folyamatosan megoldottá válik, és szinte észrevehetetlenül támogatja a kereskedelmi folyamatot. 

 

Worldline, a minőség garanciája

 

A BizPay a Worldline hivatalos partnere, ami garaciát jelent arra, hogy az alapszolgáltatás precízen működjön, illetve a fizetés gyors legyen. A fizetést követő elszámolás pontos lesz, és már a tranzakció másnapján elérhető lesz számodra. 

 

Az online kifizetett összegek a tranzakciót követő két munkanapon belül a számládon lesznek. A pontos elszámolásnak köszönhetően nyomon tudod követni, hogy a bankod milyen tranzakciós jutalékot von le tőled. Így tervezhetővé válnak a pénzügyeid, és ha szükséges módosítani tudsz a fizetési módszereken, hiszen a céged nyereségét biztosan nem a banknak szeretnéd befizetni. 

 

A BizPay szolgáltatásai a legmodernebb megoldásokat nyújtják a számodra, ugyanis a legismertebb webshopokhoz a nyílt API-n keresztül csatlakoztathatók. Így néhány kattintás révén kapcsolatot hozhatsz létre olyan ismert webáruházrendszerekkel, mint a Shoprenter, a Shopify, az Unas vagy a WooCommerce. 

 

Ismerd meg a modern világ online fizetési megoldásait, hogy vállalkozásod hosszú távon is versenyképes maradjon! 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.