4 milliárdos lett az AirPods biznisz

2019.12.13| 9to5Mac
Címkék:

Apple

,

AirPods

,

rekord


Nem sűrűn nyúl mellé az Apple, az AirPodsra pedig úgy tűnik, hatványozottan igaz, hogy sikerszéria lett.

Az AirPods csodálatos ünnepi negyedévet hozott az Apple-nek, egy friss előrejelzés szerint hamarosan túllépi ugyanis a négymilliárd dolláros negyedéves bevételt, amelyet a cég utoljára az iPod 2007-es, igen, tizenkét évvel ezelőtti csúcsán látott. Az Asymco kutatási feljegyzéséből derült ki mindez, amit tegnap publikált, potenciális negyedéves bevétel témában az Apple hordozható, otthoni és egyéb eszközeivel kapcsolatban.

Az Asymco elárulta, elég nehéz megmondani előre, mekkora lesz az árbevétele a vállalatnak, ugyanis az Apple egy pár hónapja nem árul el értékesítési számokat a különböző termékeiről, viszont elég megbecsülni a Watch bevételeit és azt levonni a kategória számából, ez elég pontos becslést ad az AirPods számára. Az utóbbi időben az a probléma akadt ugyanis, hogy az AirPods értékesítésről abszolút zéró információ derült ki, tehát más megoldás nincs, hacsak az Apple maga nem árul el részleteket.

Ez alapján született meg a becslés, miszerint az AirPods értékesítés felülmúlhatja az iPod valaha volt legmagasabb bevételét is. Az Asymco úgy véli, a cég több mint 50 százalékos növekedést fog elérni évről évre a hordozható eszközök piacán. A következő negyedév tekintetében ez a piac évente 51 százalékos növekedéséből 24 százalék lesz a Watché, tehát 5.2 milliárd dollár, míg a nem Watch 5.7 milliárd. Ha a nem is Watch és nem is AirPods szekciót nézzük és ez eléri az 1.7 milliárd dolláros bevételt, az az AirPodsra vetítve több, mint 4 milliárd dollár.

A Bloomberg múlt hónapban jelentette, hogy az Apple az ünnepi szezonra az AirPods Pro gyártásának duplázását kérte egyik gyárától, a kereslet jelenleg is elképesztő a Bluetooth fülesekre, a Pro verzióra több mint egy hónapot kell jelenleg várni.

 

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.