4 ajánlattal érkezünk a Hekkától!

2022.12.25| Hekka
Címkék:

hekka

,

anker

,

souncore


Hatalmas kedvezményeket hoztunk most újra 4 Anker Soundcore termékre - 2 fülhallgatóra és 2 fejhallgatóra! Ne felejtsd el használni a kuponkódot, amit a cikkben találsz.

A többi Soundcore termékhez hasonlóan a Liberty Air 2 Pro bemutatása és építési minősége is lenyűgöző. A töltőház egy kicsit vaskos és hajlamos az ujjlenyomatokra, de ugyanakkor masszív és jó vele játszani - a fedél könnyen kinyílik és becsukódik. A tok USB-C-n keresztül vagy vezeték nélkül tölthető és akár 7 óra üzemidőt is biztosítanak a fülhallgatóknak egy feltöltéssel: ez jó eredmény, és bőven elegendő egy komolyabb munkanapra.

 

A korábban megjelent Soundcore Liberty 2 Pro fülhallgatóhoz hasonlóan a fülhallgatók is gumis mattfekete megjelenést kombinálnak szürke (vagy kék, attól függően, hogy melyik változatot vásároljuk meg) hangsúlyokkal. Jól néznek ki, semmi különös, a Soundcore logó tükröződése az egyetlen árulkodó jel a drágább termékre. A Hekka ajánlatai között most ezt a terméket 109 dollár helyett a PAnkerLA kódot használva mindössze 92.99 dollárért azaz 35.000 forintért vásáolható meg.

   

Az Anker Soundcore Liberty 4 méltányos irodai használatra. Ezek a fülhallgatók kényelmes illeszkedéssel rendelkeznek, amelyek alkalmasak az irodában töltött hosszú napokra, és az ANC-rendszerük képes kezelni a környezeti hangokat, például a körülötted csevegő munkatársakat. Támogatják a többeszközös párosítást is, így a fülhallgatókat egyszerre csatlakoztathatjuk a telefonunkhoz és számítógépünkhöz. Bár a fülhallgatók több mint hat órás üzemidőt igér, de a munkanap során szükség lehet feltöltésre, a tok két extra töltés is képes leadni. A Liberity 4 fülhallgatót most a PASL4 kódot használva 148 dollár hellyett mindössze 119.8 dollárért azaz 45.000 forintért lehet a miénk.

 

Az Anker Soundcore Life Q35 fejhallgató az Anker Soundcore Life Q30 modell következő generációja. Bár kinézetre és tapintásra nagyon hasonlítanak az előző generációhoz, most már támogatják az LDAC-t, ami jó, ha szeretsz nagy felbontású hangot hallgatni, és javult a mikrofon teljesítménye. Aktív zajszűrő (ANC) teljesítményük azonban elmarad az elődjüktől. Pozitívum, hogy a társalkalmazásnak köszönhetően megmarad a testreszabható hangprofil, és néhány extra tartozékkal, például beépített mikrofonnal ellátott audiokábellel, hordozótáskával és repülőgépadapterrel érkezik. A Hekka 30 dollárral kevesebbért adja ha használjuk a PQ35 így mindössze 37.000 forintért vásárolhatjuk meg.

 

 

Az Anker Soundcore Space Q45 Wireless egy zajszűrő (ANC) fejhallgató, amelynek kialakításába számos extra funkciót csomagoltak. Ezek az Anker Soundcore Life Q35 Wireless következő generációja, de három ANC-előbeállítás helyett adaptív ANC-vel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy zajszűrő rendszerük automatikusan alkalmazkodik a környezethez. Átkapcsolhatsz a manuális ANC-re, ha jobban szeretnéd kontrollálni a zajszigetelést. Elődjükhöz hasonlóan támogatják az LDAC-ot, a többeszközös párosítást, és kompatibilisek az Anker Soundcore alkalmazással is, amely többek között grafikus EQ-t és előbeállításokat kínál, hogy a legtöbbet hozhasd ki a fejhallgatóból. Ehhez a fejhallgatóhoz pedig az AnkerQ45 kódot használva 46.000 forintért juthatnuk hozzá.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.