AMOLED-ről vált a OnePlus 9 Pro?

2021.02.19| GSM Arena
Címkék:

OnePlus 9 Pro

,

LTPO


Korábbról tudjuk, hogy a OnePlus 9 Pro 6,78 colos, 1440p+ kijelzővel rendelkezik, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal.

A telefonról készült fotókon még az üzemmód választó képernyő is látható volt, amely lehetővé teszi a felbontás és a frissítési gyakoriság kiválasztását, ám kiderült, ez nem minden, amit tudni kell a 9 Pro megjelenítőjéről.

Max J. hírhozó arra utalt Twitteren, hogy a kijelző LTPO panelt fog használni. A Telefonguru olvasójaként biztosan olvastál már az LTPO-ról, a Samsung a Note20 Ultra és az S21 Ultra készülékeken használta, az Apple pedig várhatóan LTPO kijelzőket fog használni az iPhone 13 Pro modelleken.

AMOLED-ről vált a OnePlus 9 Pro?

A technológiát eredetileg az Apple fejlesztette ki a saját márkás Watch-hoz, mivel észrevehetően kevesebb energiát fogyaszt, mint a ma elterjedt LTPS panelek. Ez egyben egyszerűsíti az adaptív frissítési gyakoriság követelményeit is.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ami a OnePlus 9 Pro többi részét illeti, a pletykák szerint Snapdragon 888 lapkakészlet, 4500 mAh-s akkumulátor, 65W-os vezetékes és 45W-os vezeték nélküli gyorstöltés jellemzi majd a dobozban töltővel, emellett továbbfejlesztett kamerák, de periszkóp érzékelő nélkül.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei