Alkatrész akciózik a Huawei!

2021.05.21| Huawei

Jelentős kedvezményt kínál okostelefonok és tabletek alkatrészeire a Huawei egészen június 30-ig.

Június 30-ig jelentős kedvezményt kínál alkatrészeire a Huawei. A vállalat a következő hónap végéig jelentős kedvezményt kínál egyes gyári alkatrészekre: a kijelzők, hátlapok és alaplapok akár 55% kedvezménnyel is elérhetők, modelltől függően. A szolgáltatás igénybe vehető önhibából sérült eszközök, valamint már lejárt garanciájú modellek estében is.

Sokszor elég egy rossz mozdulat, egy apró figyelmetlenség, hogy az okostelefon kijelzője betörjön, vagy hátlapja megkarcolódjon. Amint megtörtént a baj, a felhasználók gyakran döntenek úgy, hogy ahelyett, hogy megjavíttatnák azt, új életet adva neki, lecserélik sérült készüléküket. Ennek oka sokszor a gyári alkatrészek borsos ára.

A sérült készülék javítása nem csak anyagilag éri meg jobban a Huawei különleges szervizakciójának keretében, hanem környezetbarátabb is. A Huawei Szervizközpontok munkatársai június 30-ig extra költség nélkül cserélik a sérült kijelzőt, hátlapot vagy alaplapot, garanciától vagy önhibából eredő sérülésektől függetlenül.

Alkatrész akciózik a Huawei!

A Huawei különleges szervizajánlatának keretében akár 55% kedvezményt kínál gyári, jó minőségű cserealkatrészekre: kijelzők esetében akár 50%, hátlapok esetében akár 49%, míg alaplapok esetében akár 55%-os kedvezmény is igénybe vehető, modelltől függően.

A promócióiban részt vevő alkatrészek és kedvezmények listája megtalálható a Huawei weboldalán, a Speciális Alkatrész kedvezmények felületen. Itt a legördülő menük segítségével kikereshető az okostelefon fajtája, az alkatrész típusa, és a kedvezmény mértéke is. A szolgáltatást a budapesti szervizekben lehet igénybe venni.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei