Alkatrész akciózik a Huawei!

2021.05.21| Huawei

Jelentős kedvezményt kínál okostelefonok és tabletek alkatrészeire a Huawei egészen június 30-ig.

Június 30-ig jelentős kedvezményt kínál alkatrészeire a Huawei. A vállalat a következő hónap végéig jelentős kedvezményt kínál egyes gyári alkatrészekre: a kijelzők, hátlapok és alaplapok akár 55% kedvezménnyel is elérhetők, modelltől függően. A szolgáltatás igénybe vehető önhibából sérült eszközök, valamint már lejárt garanciájú modellek estében is.

Sokszor elég egy rossz mozdulat, egy apró figyelmetlenség, hogy az okostelefon kijelzője betörjön, vagy hátlapja megkarcolódjon. Amint megtörtént a baj, a felhasználók gyakran döntenek úgy, hogy ahelyett, hogy megjavíttatnák azt, új életet adva neki, lecserélik sérült készüléküket. Ennek oka sokszor a gyári alkatrészek borsos ára.

A sérült készülék javítása nem csak anyagilag éri meg jobban a Huawei különleges szervizakciójának keretében, hanem környezetbarátabb is. A Huawei Szervizközpontok munkatársai június 30-ig extra költség nélkül cserélik a sérült kijelzőt, hátlapot vagy alaplapot, garanciától vagy önhibából eredő sérülésektől függetlenül.

Alkatrész akciózik a Huawei!

A Huawei különleges szervizajánlatának keretében akár 55% kedvezményt kínál gyári, jó minőségű cserealkatrészekre: kijelzők esetében akár 50%, hátlapok esetében akár 49%, míg alaplapok esetében akár 55%-os kedvezmény is igénybe vehető, modelltől függően.

A promócióiban részt vevő alkatrészek és kedvezmények listája megtalálható a Huawei weboldalán, a Speciális Alkatrész kedvezmények felületen. Itt a legördülő menük segítségével kikereshető az okostelefon fajtája, az alkatrész típusa, és a kedvezmény mértéke is. A szolgáltatást a budapesti szervizekben lehet igénybe venni.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei