A Samsung is elhagyja a töltőt és fülest a dobozból?

2020.10.28| Phone Arena

A Samsung lemásolhatja az Apple-t, így töltő és fülhallgató nélkül adhatja a 2021-es Galaxy S30 5G-t.

Bármennyire is szeretjük a cég termékeit, a Samsung több elég kétesélyes döntést hozott, amely méretes felháborodást váltott ki a márka rajongótáborában. Az egyik ilyen az volt a Note 20 és Note 20 Ultra esetében, hogy a kisebb modell műanyag készülékházzal és csak 60Hz-es kijelzővel érkezett, most pedig arról szólnak a hírek, hogy a Samsung megteszi azt, amit az Apple, egyszerűen lehagyja a „nem annyira szükséges” kiegészítőket a gyári csomagból környezetvédelemre hivatkozva, kvázi így költséget csökkentve.

Más kérdés, hogy ha az ökológiai lábnyomról beszélünk, az sem teljesen állja meg a helyét, ugyanis nagyon sokan igényelnek mégis új töltőt, ami képes a telefon által támogatott maximális töltési sebességre, valamint fülhallgatóra is valamilyen formában, márpedig ha ezeket külön kell megvenni – úgy egyébként plusz költséggel persze –, akkor valójában a környezetvédelemnek adunk egy méretes pofont és marad az egyszerű profitszerzés.

A Samsung is elhagyja a töltőt és fülest a dobozból?

A koreai média által idézett, meg nem nevezett iparági források állítják, hogy az Apple lépése nyomán a Samsung valóban komolyan fontolóra veszi ugyanezt a megoldást, elsőként a Samsung Galaxy S21, S21+ és S21 Ultra esetében. A 2021 februárjában bejelentésre kerülő trióból a fülhallgató biztosan hiányozni fog már, a töltő egyelőre kérdéses.

Az sem világos, hogy vajon „csak” kérni kell majd és ingyen jár egy USB C-s AKG füles, akárcsak az Egyesült Államokban a Note 20 modellekhez vagy kizárólag megvásárolni lehet bármilyen fülhallgatót hozzá.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei