Az új Samsung Galaxy Buds3 sorozat bemutatása

2024.07.10| GSM Arena

A Samsung bemutatta az új Galaxy Buds3 sorozatot, amely új "pengékkel" és számos innovatív funkcióval érkezik.

Ne nevezd őket "száraknak" - az új Samsung Galaxy Buds3 sorozatnak "pengéi" vannak. A pengéket megcsípheted a lejátszás vezérléséhez, a hangerő beállításához pedig felfelé és lefelé húzhatod őket. Az új fülhallgatók újratervezett tokban is megjelennek, és számos AI-funkcióval rendelkeznek.

Samsung Galaxy Buds3 Pro

A Samsung Galaxy Buds3 Pro 2 irányú hangszórókkal rendelkezik, 6,1 mm-es síkbeli magas hangszórókkal és 10,5 mm-es dinamikus meghajtókkal, valamint kettős erősítővel. Az SSC kodek frissítésre került, amely a jobb hangminőség érdekében kétszeres mintavételi sebességet támogat. A Pro természetesen rendelkezik aktív zajszűréssel, mikrofonjai pedig folyamatosan figyelik a környezetet olyan funkciókkal, mint az aktív zajvédelem, a szirénaérzékelés és a hangfelismerés. Az utóbbi kettő automatikusan becsatornázza a környezeti hangokat, hogy hallja, mi történik körülötte.

Az új Samsung Galaxy Buds3 sorozat bemutatása

Gépi tanulás és Híváskezelés

Egy gépi tanulási modell segít a hívások során a másik oldalról érkező zajok kezelésében - ezt a modellt arra képezték ki, hogy természetes hangzást hozzon létre, még akkor is, ha a hang zajos környezetből érkezik. A Super-Wideband funkcióval a Buds 16 kHz-es hangátvitelre képes, ami kétszerese annak, amit a normál Bluetooth fülhallgatók tudnak.

Különleges stílus és világítás

A Galaxy Buds3 Pro stílusát az exkluzív Blade Lights egészíti ki. Ez egy fénycsík, amely végigfut a penge szélén. A Wearable alkalmazással testre szabhatod a világítási stílust.

A Samsung Galaxy Buds3 a megfizethetőbb megoldás. Ezek 1 irányú dinamikus meghajtókkal rendelkeznek (11 mm), ugyanakkor Adaptive ANC és Adaptive EQ funkcióval rendelkeznek, hogy a hangzást a környezeti tényezőkhöz igazíthassák. Emellett ezek nyitott kialakításúak, ami kényelmesebb a hosszabb viseléshez (de a Pro csatornatípusú kialakítás nagyobb passzív zajszigetelést kínál).

Újratervezett tokok és akkumulátor

Az újratervezett tokok átlátszó tetejűek és az akkumulátor kapacitása ugyanaz, 515mAh. A Pro fülhallgatókban azonban minden egyes fülhallgatóban valamivel nagyobb, 53mAh-s akkumulátor található, és az ANC aktiválásával akár 6 órán át, a tok segítségével pedig összesen 26 órán át tart (vagy akár 7 óra/30 óra az ANC kikapcsolásával). A Buds3 esetében minden egyes fülhallgatóban 48mAh-s akkumulátor található, és 5 óra folyamatos zenehallgatást ígér, valamint összesen akár 24 órát ANC bekapcsolásával (vagy 6 óra/30 óra ANC kikapcsolásával).

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az új Samsung Galaxy Buds3 sorozat bemutatása

AI funkciók és Fenntarthatóság

Mind a vanília, mind a Pro buds támogatja a Galaxy AI funkcióit, például a tolmács módot - a hallgatás mód segítségével idegen nyelvű előadást hallgathatsz, miközben a Galaxy telefonod és a buds az anyanyelvedre fordít. A Samsung mindkét fülhallgató esetében számítógépes tervezést alkalmazott a jobb, kényelmesebb illeszkedés érdekében. Ezúttal mindkét Buds3 modell ugyanolyan por- és vízállósággal rendelkezik - IP57 (a Buds2 IPX2-ről és a Buds2 Pro IPX7-ről). Ez azonban csak a fülhallgatóra vonatkozik, a tokra nem. A Buds3 sorozat egyébként a Samsung fenntarthatósági kezdeményezésének része, és eldobott halászhálókból és vizes hordókból származó újrahasznosított műanyagot tartalmaz.

Árak és Elérhetőség

A Buds3 sorozat ma indul az előrendelés, és július 24-től lesz kapható. Két színben, ezüstben és fehérben kaphatók. A Samsung Galaxy Buds3 Pro ára 250 dollár, míg a vanília Galaxy Buds3 ára 180 dollár. Összehasonlításképpen ezek az árak 30 dollárral magasabbak, mint a Buds2 modellek. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei