Az új Samsung Galaxy Buds3 sorozat bemutatása

2024.07.10| GSM Arena

A Samsung bemutatta az új Galaxy Buds3 sorozatot, amely új "pengékkel" és számos innovatív funkcióval érkezik.

Ne nevezd őket "száraknak" - az új Samsung Galaxy Buds3 sorozatnak "pengéi" vannak. A pengéket megcsípheted a lejátszás vezérléséhez, a hangerő beállításához pedig felfelé és lefelé húzhatod őket. Az új fülhallgatók újratervezett tokban is megjelennek, és számos AI-funkcióval rendelkeznek.

Samsung Galaxy Buds3 Pro

A Samsung Galaxy Buds3 Pro 2 irányú hangszórókkal rendelkezik, 6,1 mm-es síkbeli magas hangszórókkal és 10,5 mm-es dinamikus meghajtókkal, valamint kettős erősítővel. Az SSC kodek frissítésre került, amely a jobb hangminőség érdekében kétszeres mintavételi sebességet támogat. A Pro természetesen rendelkezik aktív zajszűréssel, mikrofonjai pedig folyamatosan figyelik a környezetet olyan funkciókkal, mint az aktív zajvédelem, a szirénaérzékelés és a hangfelismerés. Az utóbbi kettő automatikusan becsatornázza a környezeti hangokat, hogy hallja, mi történik körülötte.

Az új Samsung Galaxy Buds3 sorozat bemutatása

Gépi tanulás és Híváskezelés

Egy gépi tanulási modell segít a hívások során a másik oldalról érkező zajok kezelésében - ezt a modellt arra képezték ki, hogy természetes hangzást hozzon létre, még akkor is, ha a hang zajos környezetből érkezik. A Super-Wideband funkcióval a Buds 16 kHz-es hangátvitelre képes, ami kétszerese annak, amit a normál Bluetooth fülhallgatók tudnak.

Különleges stílus és világítás

A Galaxy Buds3 Pro stílusát az exkluzív Blade Lights egészíti ki. Ez egy fénycsík, amely végigfut a penge szélén. A Wearable alkalmazással testre szabhatod a világítási stílust.

A Samsung Galaxy Buds3 a megfizethetőbb megoldás. Ezek 1 irányú dinamikus meghajtókkal rendelkeznek (11 mm), ugyanakkor Adaptive ANC és Adaptive EQ funkcióval rendelkeznek, hogy a hangzást a környezeti tényezőkhöz igazíthassák. Emellett ezek nyitott kialakításúak, ami kényelmesebb a hosszabb viseléshez (de a Pro csatornatípusú kialakítás nagyobb passzív zajszigetelést kínál).

Újratervezett tokok és akkumulátor

Az újratervezett tokok átlátszó tetejűek és az akkumulátor kapacitása ugyanaz, 515mAh. A Pro fülhallgatókban azonban minden egyes fülhallgatóban valamivel nagyobb, 53mAh-s akkumulátor található, és az ANC aktiválásával akár 6 órán át, a tok segítségével pedig összesen 26 órán át tart (vagy akár 7 óra/30 óra az ANC kikapcsolásával). A Buds3 esetében minden egyes fülhallgatóban 48mAh-s akkumulátor található, és 5 óra folyamatos zenehallgatást ígér, valamint összesen akár 24 órát ANC bekapcsolásával (vagy 6 óra/30 óra ANC kikapcsolásával).

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az új Samsung Galaxy Buds3 sorozat bemutatása

AI funkciók és Fenntarthatóság

Mind a vanília, mind a Pro buds támogatja a Galaxy AI funkcióit, például a tolmács módot - a hallgatás mód segítségével idegen nyelvű előadást hallgathatsz, miközben a Galaxy telefonod és a buds az anyanyelvedre fordít. A Samsung mindkét fülhallgató esetében számítógépes tervezést alkalmazott a jobb, kényelmesebb illeszkedés érdekében. Ezúttal mindkét Buds3 modell ugyanolyan por- és vízállósággal rendelkezik - IP57 (a Buds2 IPX2-ről és a Buds2 Pro IPX7-ről). Ez azonban csak a fülhallgatóra vonatkozik, a tokra nem. A Buds3 sorozat egyébként a Samsung fenntarthatósági kezdeményezésének része, és eldobott halászhálókból és vizes hordókból származó újrahasznosított műanyagot tartalmaz.

Árak és Elérhetőség

A Buds3 sorozat ma indul az előrendelés, és július 24-től lesz kapható. Két színben, ezüstben és fehérben kaphatók. A Samsung Galaxy Buds3 Pro ára 250 dollár, míg a vanília Galaxy Buds3 ára 180 dollár. Összehasonlításképpen ezek az árak 30 dollárral magasabbak, mint a Buds2 modellek.



 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

2024.10.14
| Android Authority
Mostantól a Samsung telefonokon is hozzáadható a Google Wallet csempéje a Gyorsbeállításokhoz.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei