A Samsung Galaxy Watch 6 renderek szerint visszatér a lünetta

2023.05.25| Android Central

A Galaxy Watch 6 Classic első renderei a Watch 4 Classic-hoz hasonló dizájnra és lünettára utalnak.

A Galaxy Watch 6 sorozat a Samsung következő várva várt okosóra-sorozata, amely hagyományosan augusztusban jelenik meg. A megjelenés előtt felbukkantak az interneten az első renderek az állítólagos Watch 6 Classicról.

A legújabb Galaxy Watch 6 Classic rendereket Steve Hemmerstoffer (aka OnLeaks) osztotta meg a MySmartPrice-szal együttműködve. A renderek egy hagyományos kinézetű órát mutatnak kör alakú kijelzővel és a forgó lünetta visszatérésével.

A Samsung Galaxy Watch 6 renderek szerint visszatér a lünetta

A Galaxy Watch 6 Classic a tipphozó szerint a tavalyi Galaxy Watch 5 Pro közvetlen utódja lesz. A jelentés utal arra, hogy a Samsung visszahozza a "Classic" becenevet, miután tavaly lemondott róla a Watch 5 Pro javára. Az előző Classic órát a Galaxy Watch 4 sorozatban láthattuk, a Galaxy Watch 4 Classic jelzéssel.

A Samsung Galaxy Watch 6 renderek szerint visszatér a lünetta

Visszatérve a renderelésekre, a Galaxy Watch 6 Classic dizájnjában elég sok hasonlóságot láthatunk a Galaxy Watch 4 Classichoz. A kijelző körüli keret kiemelkedőnek tűnik, az okosóra jobb oldalán pedig hagyományos Home és Back gombok találhatók a Galaxy Watch 6 Classic felhasználói felületén belüli navigációhoz. A szemközti oldalon nincsenek gombok vagy kiemelkedések.

Míg a renderek már a közelgő Galaxy Watch mágneses hurokra utalnak, addig a korábbi modellekhez hasonlóan más szíj opciókkal is számolhatunk. A bemutatott rendereken kívül nincsenek konkrétumok arra vonatkozóan, hogy mire számíthatunk a közelgő Galaxy Watch 6 Classic-tól.

 A Galaxy Watch 6 néhány, korábbi kiszivárgásokból származó tippelt specifikációja azonban valamivel nagyobb, 1,47 hüvelykes kijelzőre utal. Ez valószínűleg egy 470×470 felbontású Super AMOLED kijelző lesz. Más jelentések arra is utaltak, hogy új Exynos chip lesz, amely állítólag növeli a teljesítményt. A kiszivárgott specifikációk 425 mAh kapacitású akkumulátort jeleznek, ami jelentős előrelépés a Watch 4 Classic 361 mAh-s akkumulátorához képest.

A Samsung Galaxy Watch 6 renderek szerint visszatér a lünetta

Ami a bevezetést illeti, a Galaxy Watch általában augusztusban szokott megjelenni a Samsung összecsukható telefonjaival együtt. Ezúttal a pletykák a Galaxy Z Fold5 és a Z Flip5 korábbi megjelenésére utalnak, amivel egy időben számíthatunk az állítólagos Galaxy Watch 6 sorozat érkezésére is.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

2023.07.31
| Global Data
A GlobalData szerint a Samsung Galaxy Watch 6 sorozatú okosórák csalódást okoznak, mivel hiányoznak az innovatív funkciók.
Samsung Galaxy Watch Active és Buds teszt

Samsung Galaxy Watch Active és Buds teszt

2019.04.08
| Telefonguru
Ha egy könnyű és kicsi, de valódi okosóra az álmod, akkor a Galaxy Watch Active-ban nagy eséllyel megtalálod, amit keresel.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei