Gyakorlatilag már nincs titok a Galaxy Watch 6-tal kapcsolatban

2023.07.20| Android Authority

A Galaxy Watch 6 és a Galaxy Watch 6 Classic specifikációi teljes egészében kiszivárogtak. Mindkét órában egy Exynos W930 processzor kapott helyet, 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel. Az órák 300 vagy 425 mAh-s akkumulátorral rendelkeznek.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Samsung hírei gyorsan érkeznek, ahogy közeledünk az év második Unpacked eseményéhez. A legújabb a Samsung Galaxy Watch 6-ot és a Samsung Galaxy Watch 6 Classicot tartalmazza.

Kedden a megbízható SnoopyTech részletes információkat hozott, szinte mindent elárult az okosórákról. A tippadó közösségi bejegyzésében egy olyan dokumentum képe jelenik meg, amelyre a bizalmas szót bélyegezték. Ez a dokumentum tartalmazza a Galaxy Watch 6 és a Watch 6 Classic specifikációit.

Először a Watch 6-ra összpontosítva a szivárgás azt sugallja, hogy két modell lesz: 40 és 44 mm-es változat. A 40 mm-es változat 1,31 hüvelykes AMOLED képernyőt (432×432) tartalmaz zafírüvegből, míg a 44 mm-es változat hasonló kijelzővel rendelkezik, de valamivel nagyobb, 1,47 hüvelyk (480×480).

Gyakorlatilag már nincs titok a Galaxy Watch 6-tal kapcsolatban

Samsung Galaxy Watch 5

Az alumíniumból készült Watch 6 strapabíró lesz IP68, MIL-STD-810H és 5 ATM minősítéssel. A sok fém ellenére a pletyka szerint az óra 28%-kal könnyebb lesz, mint a Watch 5 Pro és 40%-kal könnyebb, mint a Watch 6 Classic.

A készülék Exynos W930 chipet kap majd 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel. Ehhez társul a Wear OS, amely új fejlesztésű alvó funkciókkal rendelkezik az alvás mérésére és elemzésére.

Végül adott egy 300 mAh-s (40 mm) és egy 425 mAh-s akkumulátor (44 mm). Választhat a grafitszürke, az arany vagy az ezüst között.

Továbblépve a Watch 6 Classicra, a készülék két modellben is érkezik: 43 mm-es és 47 mm-es változatban. A Watch 6-hoz hasonlóan a Classic is tartalmazhat zafírüveg AMOLED kijelzőt, amely ugyanolyan méretű. A Classic egyezik a Watch 6-tal  akkumulátor méret, chip, tartósság és szoftver tekintetében, ahol azonban eltérnek,  az az anyag, a jellemzők és a színek.

A szivárgás szerint a Classic rozsdamentes acél forgó kerettel rendelkezik, és értesítéseket, rezgést, mikrofont és hangszórót, valamint hangvezérlést kínál. A kapcsolatoknál Wi-Fi-re, 4G-re, Bluetooth 5.3-ra, NFC-re és GPS-re számíthatunk. Ami az egészséget illeti, a kütyü lépésszámlálót, SpO2-szintet, pulzusmérőt, EKG-t, kalóriaszámlálót és alvásolvasót kap. Végül, de nem utolsósorban, az érzékelők között van gyorsulásmérő, magnetométer, barométer, giroszkóp, iránytű és hőmérő.

Úgy tűnik, hogy a színek egy kicsit korlátozottabbak lesznek a Watch 6 Classic esetében, három helyett csak két lehetőséget kínálnak. Ezek a színek a fekete és az ezüst. A Samsung várhatóan július 26-án mutatja be új okostelefonjait és okosóráit.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei