A Samsung Galaxy S24 FE csúcskategóriás élményt hozhat

2024.03.03| Android Central

Az első Galaxy S24 FE szivárgás azt sugallja, hogy majdnem olyan jó lehet, mint az S24, és bizonyos szempontból talán még jobb is.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

  • Egy új kiszivárogtatás azt sugallja, hogy a Galaxy S24 FE szinte zászlóshajó gyilkos lehet, vagy az Exynos 2400 vagy a Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet hajtja.
  • A telefon 6,1 hüvelykes AMOLED kijelzővel és 128 GB-os (UFS 3.1) és 256 GB-os (UFS 4.0) tárolási lehetőséggel rendelkezik.
  • A Galaxy S24 FE várhatóan 4500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ami valamivel nagyobb, mint a Galaxy S24 4000 mAh-s egysége.

A Galaxy S22 FE kihagyása után a Samsung újjáélesztette az FE vonalat a Galaxy S23 FE-vel, és úgy tűnik, idén egy új Fan Edition modell érkezhet. Egy új kiszivárogtatás azt sugallja, hogy ez egy majdnem zászlóshajó gyilkos lehet, amely komoly specifikációkat tartalmaz magas árcédula nélkül.

A Galaxy S24 FE névre keresztelt készülék állítólag majdnem olyan lenyűgöző lesz, mint a Galaxy S24 zászlóshajója a feltételezett specifikációival, amint azt a @OreXda kiszivárogtató az X-en (korábban Twitteren) tette közzé. Hűek maradva elődeihez, az S24 FE valószínűleg pénztárcabarátabb megoldást kínál, miközben a Samsung rajongók kedvenc telefonjainak néhány funkcióját is magába foglalja.

A legfrissebb kiszivárogtatás szerint a készüléket vagy az Exynos 2400 vagy a Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet hajthatja meg, mindkettő a Galaxy S24 sorozatban is ketyeg.

Csakúgy, mint a hagyományos Galaxy S24, ez is helyfüggő lehet. Például az Egyesült Államokban és Kanadában a vásárlók általában a Snapdragon verziót kapják, míg a világ többi része az Exynos változatot – ez a trend az S24 FE-re is átragadhat.

Ettől függetlenül érdemes megjegyezni, hogy mindkét lapkakészlet csúcsminőségű. Ez elmozdulást jelez az FE vonalon, tekintve, hogy a Samsung Galaxy S23 FE kevésbé erős lapkakészlettel rendelkezik, mint a hagyományos Galaxy S23.

A kiszivárogtatók azt is sugallják, hogy a telefon 6,1 hüvelykes AMOLED kijelzőt tartalmazhat, bár a pontos méret még mindig kérdéses. Memória terén várhatóan 12 GB LPDDR5X RAM-mal érkezik, és 128 GB (UFS 3.1) és 256 GB (UFS 4.0) tárhelyet kínál. Ami az akkumulátort illeti, a Galaxy S24 FE egy 4500 mAh-s egységet tartalmazhat, ami valamivel nagyobb, mint a Galaxy S24 4000 mAh-s akkumulátora.

A Samsung Galaxy S24 FE csúcskategóriás élményt hozhat

A részletekből ítélve úgy tűnik, hogy a Galaxy S24 FE jócskán osztozik az S24-gyel, csak egy kicsit kisebb kijelzővel. Meglepő módon nagyobb akkumulátorral és több RAM-mal büszkélkedhet, ami azért érdekes, mert az FE telefonokat általában pénztárcabarátabb alternatíváknak tekintik. Azonban, mivel egy csökkentett modell, bizonyos szempontok szerint várhatóan lesz kompromisszum.

A Fan Edition filozófiája magában foglalja a rajongók által kívánt hardverek és élmények előtérbe helyezését, miközben bizonyos szempontok, például az anyagok vagy a kamerabeállítások terén kompromisszumot kell kötni. Ugyanezek a kompromisszumok várhatók az S24 FE esetében is az ár alacsonyan tartása érdekében.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei