A One UI 6.1 felturbózza a zárolási képernyő testreszabását

2024.01.17| Android Police
Címkék:

One UI 6.1


A Samsung a mai Samsung AI Unpacked rendezvényen bemutatja zászlóshajója Galaxy S24 termékcsaládját és Android 14-alapú One UI felületének új verzióját.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Samsung AI Unpacked esemény mindjárt kezdődik, ahol a cég bemutatja zászlóshajó Galaxy S24 termékcsaládját. Noha egy csomó kiszivárogtatás már elárulta, hogyan fognak kinézni a Galaxy S24 telefonok, a Samsung emellett valószínűleg bemutatja Android 14-alapú skinjének új verzióját – a One UI 6.1-et – ugyanezen az eseményen. A legfrissebb kiszivárogtatás szerint ez a One UI verzió jobb lezárási képernyő testreszabási funkciókat vezet be letölthető betűtípusokkal.

Az Android 14 a zárolási képernyő testreszabását tette hozzá az előző évhez hasonlóan az iOS számára. Ezekkel az opciókkal kiválaszthatja, hogyan nézzen ki az óra, módosítsa a betűtípusát és a színeit, és válassza ki a zárolási képernyő parancsikonjait, így például a kamerát közvetlenül videó módban nyithatja meg. A jelenlegi megvalósításban azonban csak néhány órabetűtípus és -kialakítás közül lehet választani. A Samsung a hírek szerint ezt javítja a közelgő One UI 6.1 frissítéssel.

A One UI 6.1 felturbózza a zárolási képernyő testreszabását

Az ismert kiszivárogtató @UniverseIce Twitteren közzétett egy közeli képet (fentebb) egy Galaxy S23 Ultráról, amelyen állítólag a One UI 6.1 fut. A képen a lezárási képernyő látható, az óra jól látható, olyan betűtípussal, amely a One UI jelenlegi verziójában nem szerepel. A kiszivárogtató továbbá azt állítja, hogy a One UI 6.1 lehetővé teszi, hogy új betűtípusokat töltsön le a Samsung App Store-ból, hogy finomítsa az óra megjelenését, gyakorlatilag korlátlan testreszabást tesz lehetővé a lezárási képernyőn. Párosíthatja ezt a meglévő opciókkal, hogy a lezárási képernyőt úgy alakítsa, ahogyan szeretné.

Mivel a One UI 6.1 várhatóan a Galaxy S24 sorozattal debütál, a telefonok valószínűleg eleve ezzel a verzióval érkeznek. Más prémium Samsung telefonok azonban, beleértve a Galaxy S23 vonalat és a régebbi zászlóshajókat, megkapják ezt a funkciót a jövőbeni frissítésekkel.

Egy régebbi kiszivárogtatás során megtudtuk, hogy a One UI 6.1 több szinten is jobb akkumulátor védelmet biztosít, meghosszabbítva élettartamát. Mint amit az Apple nemrégiben hozott az iPhone-hoz, a Samsung is hozzáadhat egy lehetőséget, hogy az akkumulátor töltöttségét 80%-ra korlátozza.

Mindezen kiszivárgott funkció hivatalossá válik, amikor a Samsung január 17-én, szerdán bejelenti a Galaxy S24 termékcsaládot.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei