A legújabb Honor telefonok javítása is biztosított Magyarországon

2024.03.25| (x)
Címkék:


A Huawei és a Honor szétválásával sokakban megrendült a bizalom a két márka iránt, ami különösen utóbbira volt nagyon rossz hatással.

Bár a Honor legújabb modelljei változatlanul kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek és piacvezető technológiákat alkalmaznak, mivel azonban nincsenek annyira szem előtt, ezért sokan nem szavaznak bizalmat számukra.

A legújabb Honor telefonok javítása is biztosított Magyarországon

Sokan nem néznek utána például az egyes modellek támogatásának, illetve annak sem, hogy esetleges meghibásodás esetén hová tudnak fordulni a készülék javításával.

Magyarországon ugyanis még mindig biztosított a Honor telefonok szervizelése, és nemcsak a régebbi, hanem az új modellek esetében is érvényes ez a kijelentés.

A Huawei Szerviz továbbra is javít Honor telefonokat

A fenti választ kaptuk a budapesti Honor Szerviztől, miután felkerestük őket a Honor készülékek szervizelhetőségével kapcsolatban. Megerősítették, hogy nemcsak a régebbi, hanem az újabb modellek javítását is vállalják, ehhez pedig biztosított számukra a megfelelő háttér is.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gyors határidők mellett minőségi alkatrészekkel és megfelelő szakmai háttérrel tudják biztosítani a Huawei mellett a Honor valamennyi modelljének javítását a nagyobb beavatkozásoktól kezdve a kisebb hibák elhárításáig.

Milyen meghibásodások javíthatók az új Honor telefonokon?

A közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem igaz, hogy minél újabb egy telefon, annál kevesebb eleme javítható, illetve cserélhető. Ebből a szempontból az egyes modellek gyártótól függetlenül szinte egyáltalán nem változtak.

Lássuk a legáltalánosabb telefonalkatrészeket, amelyek a legújabb Honor modelleknél is cserélhetők!

Kijelző csere

Minden okostelefon legsérülékenyebb része, ezért nem véletlen, hogy sokan aggódnak egy új telefon megvásárlásakor a kijelző csere lehetősége miatt. Szerencsére a legújabb Honor készülékeknél ez nem jelent akadályt, álljon a háttérben akár fizikai sérülésből, akár belső meghibásodásból fakadó probléma.

Akkumulátor csere

Egy néhány hónapos telefonnál még nem mérvadó az akkumulátor csere kérdése, viszont minden készülék megöregszik, elhasználódik egyszer. Ehhez kapcsolódóan jó abban a tudatban használni az eszközt, hogy ha a későbbiekben szükségessé válik az akkumulátor cseréje, akkor az biztosan nem okoz majd fejtörést.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Hátlap csere

A kijelzőhöz hasonlóan a hátlap is nagyon sérülékeny eleme valamennyi okostelefonnak. Legyen szó akár műanyag-, akár üveg hátlapról, az újabb Honor modellek esetében is gyorsan, egyszerűen orvosolható a cseréjük, amennyiben eltörtek vagy más probléma adódott velük.

USB (töltőcsatlakozó) csere

A töltőcsatlakozó minden okostelefonon napi használatban van, ezért a meghibásodás komoly fejtörést okozhat. Szerencsére az újabb Honor készülékeknél az USB bemenet szintén a cserélhető alkatrészek táborát erősíti, így emiatt sem kell aggódnunk, ha a gyártó egyik aktuális modelljét választjuk.

Mikrofon- és hangszóró csere

A mikrofon és a hangszóró a kommunikáció alapját jelentik minden okostelefonnál, így természetesen a Honor készülékeinél sincs ez másként. Meghibásodásuk nagyon jól felismerhető és azonosítható problémákat generál, sőt külön-külön is cserélhetők, ha probléma adódott velük.

A régi Huawei telefonok javítására is van még lehetőség

Természetesen nemcsak a Honor, hanem a Huawei esetében is teljes javítási hátteret biztosít a Huawei Szerviz. Legyen szó olyan régi modellekről, mint a P9 vagy a P10, illetve ezek Lite verziója, netán az olyan újabbakról, mint a közkedvelt P40-es sorozat, de a Mate- és az Y-széria darabjai is beilleszthetők a sorba.

Esetükben sem okoz gondot minőségi alkatrészekkel orvosolni egy kijelzőtörést, az elfáradt akkumulátorok cseréjét, de hátlap, töltőcsatlakozó, mikrofon és hangszóró meghibásodása esetén is bátran kereshetjük a budapesti szervizt.

Vidéken lakunk? A szervizfutár szolgáltatás miatt ez sem jelent problémát!

Ezek a szolgáltatások pedig nemcsak akkor érhetők el számunkra, ha Budapesten vagy a főváros vonzáskörzetében lakunk. A vidéken élők ugyanúgy lehetőséget kapnak Honor és Huawei telefonjaik javítására – hála a szervizfutár lehetőségnek.

Ennek a lényege, hogy éljünk akár az ország legtávolabbi pontján, akár az egyik eldugott kis településén, a szervizfutár házhoz jön a sérült okostelefonért, és elszállítja a Huawei Szervizbe, ahol a folyamat teljes közvetítésével és kommunikációjával a képzett szakemberek elvégzik a szükséges javításokat.

Ezt követően az ismét működőképes, illetve szervizelt készüléket a futár a lehető legrövidebb időn belül visszajuttatja hozzánk, tehát nekünk még csak ki sem kell mozdulnunk otthonunkból.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

2017.04.24
| Telefonguru
Nálunk járt a Huawei P10 Lite és maradandó élményt hagyott bennünk.
A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

2020.04.12
| Telefonguru
2019-ben bannolta az Egyesült Államok elnöke a Huawei-t, ezzel hatalmas pofont adva neki. Vajon túléli?
Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

2017.12.06
| Phone Arena
Megjelent a Huawei leányvállalatának új modellje, a Honor 7X, méghozzá 200 dolláros áron.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei