A Huawei Mate 40 Pro az AnTuTu új királya

2020.11.04| Playful Droid

Az AnTuTu ma elhozta az októberre vonatozó TOP10 legjobban teljesítő zászlótelefonok listáját.

Ezúttal pár új modellt is köszönthetünk a listában, ezek az újonnan bejelentett Huawei Mate 40 Pro és a Redmi K30S Ultra. A rangsor alapja szokás szerint az előző hónap 1-31-ig tartó időszaka az AnTuTu Benchmark V8-ban. Érdemes megjegyezni, hogy az átlagos pontszámot több mint 1000 eszközből számították ki,és ez tovább változhat, mivel több eszköz kerül összehasonlításra.

Október hónapra a Huawei Mate 40 Pro megelőzte az iQOO 5 Pro-t, hogy a legjobban teljesítő zászlóshajóvá váljon, átlagosan 685.339 ponttal. Bár ez lenyűgöző pontszám, az AnTuTu megjegyezte, hogy a tényleges pontszámnak jóval meghaladnia kell a jelenlegi értéket, ha a „Teljesítmény mód” be van kapcsolva az eszközön. Az AnTuTu által végzett független teszt alapján a Mate 40 Pro állítólag könnyedén túllépi a 720.000 pontot, ha be van kapcsolva a „Teljesítmény mód”.

Mint tudjuk, a Huawei Mate 40 Pro-t a legújabb HiSilicon Kirin 9000 lapkakészlet hajtja, amely 5 nm-es eljárás alatt készült. Az ebben a benchmark tesztben használt modell 8 gigabájt LPDDR5 RAM-mal rendelkezik, 256 gigabájt UFS 3.1 flash tárhely mellett.

Rekorddöntő pontszámainak oka nem csupán a CPU által vezérelt nagyobb sebességben rejlik, hanem a Huawei saját fejlesztésű dinamikus csoporttömörítésének és szuper memória flash fúziós technológiájának köszönhetően kivételes memóriateljesítményében is.

A Huawei Mate 40 Pro az AnTuTu új királya

Az iQOO 5 Pro, amely szeptemberben a legjobb csúcsmobil volt a benchmarkon, most a második helyen áll, átlagosan 663.979 ponttal. Az eszközt a Snapdragon 865 lapkakészlet táplálja, amelyet 12 gigabájt LPDDR5 RAM és 256 gigabájt UFS 3.1 tároló memória segít.

Bár a Snapdragon 865 az ütemezési sebességet tekintve kissé elmarad a Snapdragon 865+-tól, az iQOO 5 Pro szoftveroptimalizálása és fejlett hűtési technológiája miatt magasabb pontszámot sikerült megszereznie, mint a többi Snapdragon 865+ készüléknek.

Ezt követően a harmadik-tizedik helyet foglalják el az iQOO 5, a Vivo X50 Pro+, a Redmi K30 Ultra, a Xiaomi Mi 10 Ultra, az ASUS ROG Phone 3, a Lenovo Legion Duel, a Black Shark 3S, valamint az OPPO Find X2 Pro.

November hónapban nem számíthatunk arra, hogy óriási átalakításra kerül a TOP10 zászlóshajó készülékek listája, azonban az előbbi sorrendet biztosan megbolygatja pár újdonság, mint péládul a Xiaomi Mi 10T Pro.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



P30 Pro: HarmonyOS-re frissül az Android

P30 Pro: HarmonyOS-re frissül az Android

2020.10.12
| Express
Egy friss hír szerint a Huawei P30 Pro tulajdonosai Harmony OS-re kell, hogy váltsanak, ha meg akarják kapni a friss funkciókat.
Bemutatjuk a Harmony OS 2.0 főbb újdonságait

Bemutatjuk a Harmony OS 2.0 főbb újdonságait

2021.05.04
| GSM Arena
A Huawei várhatóan már a jövő hónapban elkezdi támogatott eszközeire frissítésként kiadni a Harmony OS-t.
Megkezdődött az EMUI 13 béta bevezetése Európában

Megkezdődött az EMUI 13 béta bevezetése Európában

2023.07.19
| Huawei Central
A Huawei elkezdte az EMUI 13 béta frissítésének bevezetését Európában. A hír azután érkezett, hogy a vállalat a múlt hónapban megkezdte a toborzást ehhez a szoftvertesztelő programhoz a régióban.
Gyengébb a Galaxy S21 Ultra az S20 Ultrához képest

Gyengébb a Galaxy S21 Ultra az S20 Ultrához képest

2021.03.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S21 Ultra alacsonyabb DxOMark kamera pontszámot kapott, mint a Galaxy S20 Ultra.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei