Erős fejlődést mutatnak az iPhone 14-ek AnTuTun

2022.09.14| MySmartPrice
Címkék:

iPhone 14

,

Antutu

,

benchmark


Az iPhone 14 Pro és a Pro Max felülmúlja az iPhone 13 Pro és Pro Max teljesítményét az AnTuTu benchmark pontszámaiban.

Az iPhone 14 sorozatot a múlt héten mutatták be és a négy új modell már előrendelhető. A készülékek múlt heti piacra dobása után lassan újabb részleteket kapunk a készülékekről. Először az iPhone 14 RAM részleteit, később pedig mind a négy készülék akkumulátorkapacitását tárták fel. A közelmúltban az iPhone 14 akkumulátorcsere költségét az Apple szintén elárulta, közel 50%-kal többet kell fizetni a műveletért.

Az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max AnTuTu pontszámait az AnTuTu tette közzé a Weibo közösségi média platformon. Ahogy az várható volt, a legújabb iPhone 14 Pro magasabb pontszámot ért el, mint az utolsó generációs iPhone 13 Pro CPU, GPU, memória és UX terén.

Az Apple A16 Bionic AnTuTu Benchmarkok lenyűgöző teljesítményt mutatnak az A15 Bionic processzorral szemben

Erős fejlődést mutatnak az iPhone 14-ek AnTuTun

Az iPhone 14 Pro és a 14 Pro egyaránt 6 GB RAM-mal érkezik, és a teszthez az AnTuTu az 1 TB-os modelleket használta. Mindkét eszközt egy új A16 Bionic chip hajtja. Az iPhone 14 Pro összesített pontszáma 9 78 147, a 14 Pro Max pedig 9 72 936 pontot ért el. A CPU-pontszámokban a 14 Pro 2 46 572, a 14 Pro Max pedig 2 41 999 pontot ért el.

Erős fejlődést mutatnak az iPhone 14-ek AnTuTun

Az AnTuTu szerint az iPhone 13 Pro-hoz képest az iPhone 14 Pro pontszámai 18,8%-kal javultak. A CPU teljesítménye 17%-kal, a GPU teljesítménye pedig 28%-kal nőtt. A cég szerint a GPU teljesítményének ez a javulása az elmúlt évek egyik legjobbja bármely telefon esetében.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Amint az az alábbi táblázatból is látható, a pontszámok minden szempontból javultak a CPU, a GPU, a MEM (memória) és az UX 一 terén, köszönhetően az összes részlegen végzett fejlesztéseknek, az iPhone 14 Pro és az iPhone összesített pontszámának. A 14 Pro Max új csúcsot ért el.

Erős fejlődést mutatnak az iPhone 14-ek AnTuTun

Az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max tápellátását a vadonatúj, 4 nm-es A16 Bionic chip biztosítja hat maggal, amelyek közül kettő teljesítménymag és négy hatékony mag. Ez az SoC egy 5 magos GPU-val párosul a játék- és grafikus teljesítmény kezeléséhez.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei