Erős fejlődést mutatnak az iPhone 14-ek AnTuTun

2022.09.14| MySmartPrice
Címkék:

iPhone 14

,

Antutu

,

benchmark


Az iPhone 14 Pro és a Pro Max felülmúlja az iPhone 13 Pro és Pro Max teljesítményét az AnTuTu benchmark pontszámaiban.

Az iPhone 14 sorozatot a múlt héten mutatták be és a négy új modell már előrendelhető. A készülékek múlt heti piacra dobása után lassan újabb részleteket kapunk a készülékekről. Először az iPhone 14 RAM részleteit, később pedig mind a négy készülék akkumulátorkapacitását tárták fel. A közelmúltban az iPhone 14 akkumulátorcsere költségét az Apple szintén elárulta, közel 50%-kal többet kell fizetni a műveletért.

Az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max AnTuTu pontszámait az AnTuTu tette közzé a Weibo közösségi média platformon. Ahogy az várható volt, a legújabb iPhone 14 Pro magasabb pontszámot ért el, mint az utolsó generációs iPhone 13 Pro CPU, GPU, memória és UX terén.

Az Apple A16 Bionic AnTuTu Benchmarkok lenyűgöző teljesítményt mutatnak az A15 Bionic processzorral szemben

Erős fejlődést mutatnak az iPhone 14-ek AnTuTun

Az iPhone 14 Pro és a 14 Pro egyaránt 6 GB RAM-mal érkezik, és a teszthez az AnTuTu az 1 TB-os modelleket használta. Mindkét eszközt egy új A16 Bionic chip hajtja. Az iPhone 14 Pro összesített pontszáma 9 78 147, a 14 Pro Max pedig 9 72 936 pontot ért el. A CPU-pontszámokban a 14 Pro 2 46 572, a 14 Pro Max pedig 2 41 999 pontot ért el.

Erős fejlődést mutatnak az iPhone 14-ek AnTuTun

Az AnTuTu szerint az iPhone 13 Pro-hoz képest az iPhone 14 Pro pontszámai 18,8%-kal javultak. A CPU teljesítménye 17%-kal, a GPU teljesítménye pedig 28%-kal nőtt. A cég szerint a GPU teljesítményének ez a javulása az elmúlt évek egyik legjobbja bármely telefon esetében.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Amint az az alábbi táblázatból is látható, a pontszámok minden szempontból javultak a CPU, a GPU, a MEM (memória) és az UX 一 terén, köszönhetően az összes részlegen végzett fejlesztéseknek, az iPhone 14 Pro és az iPhone összesített pontszámának. A 14 Pro Max új csúcsot ért el.

Erős fejlődést mutatnak az iPhone 14-ek AnTuTun

Az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max tápellátását a vadonatúj, 4 nm-es A16 Bionic chip biztosítja hat maggal, amelyek közül kettő teljesítménymag és négy hatékony mag. Ez az SoC egy 5 magos GPU-val párosul a játék- és grafikus teljesítmény kezeléséhez.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei