Az iPhone XS-t is veri a Snapdragon 855

2019.01.18| Phone Arena

A benchmark teszteken ősz óta messze magasan az Apple iPhone XS vezetett. Eddig.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az AnTuTu napjaink egyik legnépszerűbb benchmark programja, telefonok gyorsaságának, hardveres teljesítményének összehasonlításához kiváló referencia. Az AnTutu Labs gyakran kap fejlesztői modelleket első kézből a gyártóktól, hogy futtassák le rajta, nincs ez máshogy most sem, ezúttal a Qualcomm küldött egy előszériás modellt, amelynél a fókuszban értelemszerűen a Snapdragon 855 chipset található.

Így kerülhetett a listába az AnTuTu-nál referencia modellként, tehát név és márka nélkül, vanilla Android rendszerrel a készülék, amely messze leverte az Apple iPhone XS tudását is. Ez a processzor kerül 2019-ben a Samsung Galaxy S10, az LG G8, valamint a Sony Xperia XZ4 mobilokba többek között. Érdemes megnézni a két utolsó telefont a listában, az egyik a tavalyi Snapdragon 845 referenciamobil, míg a másik a OnePlus 6T, amelybe szintén Snapdragon 845 processzor került.

Az iPhone XS-t is veri a Snapdragon 855

Éppen ezért meglepő, hogy a OnePlus jobban teljesített, ez feltehetően annak tudható be, hogy a referencia telefon nem volt optimalizálva a hardverhez kellőképpen. Ha ebből indulunk ki, akkor a végleges, piacra kerülő telefonok még több pontot érhetnek el, mint az itt látott 355 ezer pont a benchmarkon.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei