Az iPhone XS-t is veri a Snapdragon 855

2019.01.18| Phone Arena

A benchmark teszteken ősz óta messze magasan az Apple iPhone XS vezetett. Eddig.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az AnTuTu napjaink egyik legnépszerűbb benchmark programja, telefonok gyorsaságának, hardveres teljesítményének összehasonlításához kiváló referencia. Az AnTutu Labs gyakran kap fejlesztői modelleket első kézből a gyártóktól, hogy futtassák le rajta, nincs ez máshogy most sem, ezúttal a Qualcomm küldött egy előszériás modellt, amelynél a fókuszban értelemszerűen a Snapdragon 855 chipset található.

Így kerülhetett a listába az AnTuTu-nál referencia modellként, tehát név és márka nélkül, vanilla Android rendszerrel a készülék, amely messze leverte az Apple iPhone XS tudását is. Ez a processzor kerül 2019-ben a Samsung Galaxy S10, az LG G8, valamint a Sony Xperia XZ4 mobilokba többek között. Érdemes megnézni a két utolsó telefont a listában, az egyik a tavalyi Snapdragon 845 referenciamobil, míg a másik a OnePlus 6T, amelybe szintén Snapdragon 845 processzor került.

Az iPhone XS-t is veri a Snapdragon 855

Éppen ezért meglepő, hogy a OnePlus jobban teljesített, ez feltehetően annak tudható be, hogy a referencia telefon nem volt optimalizálva a hardverhez kellőképpen. Ha ebből indulunk ki, akkor a végleges, piacra kerülő telefonok még több pontot érhetnek el, mint az itt látott 355 ezer pont a benchmarkon.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei