Megkezdődött az EMUI 13 béta bevezetése Európában

2023.07.19| Huawei Central
Címkék:

EMUI 13


A Huawei elkezdte az EMUI 13 béta frissítésének bevezetését Európában. A hír azután érkezett, hogy a vállalat a múlt hónapban megkezdte a toborzást ehhez a szoftvertesztelő programhoz a régióban.

Egyelőre a Huawei P50 Pro esetében rögzítettek erre vonatkozó tevékenységet, a felhasználók pedig arról számoltak be, hogy megkapták az első EMUI 13 béta buildet OTA módszerrel. Előfordulhat azonban, hogy a kampány több okostelefonra is elérhető lesz, beleértve a Huawei Mate 40 Pro-t és a Nova 10-et.

Az EMUI 13 a Huawei legújabb mobilszoftvere a nemzetközi felhasználók számára. Elhozza a HarmonyOS 3.0 legtöbb funkcióját, és leegyszerűsíti az interakciókat. Például az új intelligens mappák jobb elrendezési lehetőségeket kínálnak, és lehetővé teszik a nagy mappák eltolását a kezdőképernyő helyének megfelelően. A szupereszköz is debütál az EMUI 13-mal, valamint a szolgáltatás widgetekkel. Ez az új EMUI-verzió nagyobb biztonságot és jobb adatvédelmet kínál, mint elődje.

Megkezdődött az EMUI 13 béta bevezetése Európában

Visszatérve a témához, az EMUI 13 béta a Huawei P50 Pro európai felhasználói számára a 13.0.0.231-es EMUI verzióval jelenik meg. A felhasználóknak 5,98 GB-os csomagot kell letölteniük, így célszerű Wi-Fi-t használni. Ez egy nagy letöltés, de így biztosítja az összes új képességet, amelyet az okostelefonhoz ad.

A béta résztvevői a rendszerbeállítások segítségével kapják meg az új frissítést. Új szoftverfrissítést kereshet a Rendszer és frissítések menüpontban, innen érintse meg a Szoftverfrissítés elemet. Ezt követően a Frissítések ellenőrzése opcióval tölthető le a béta.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Ha az eszköz nem tölt le új firmware-t, az azt jelzi, hogy az EMUI 13 béta bevezetése nem kezdődött el az Ön modelljére Európában. Ezért a folyamat eltarthat egy ideig, amíg befejeződik a kiadási kör. A problémamentes telepítés érdekében minden bétatesztelőnek követnie kell a biztonsági figyelmeztetéseket.

Megkezdődött az EMUI 13 béta bevezetése Európában

A béta szoftver hibákat és hibákat tartalmazhat, ami az alul tesztelt szoftverek normális viselkedése. Jelentheti ezeket a hibákat, hogy segítsen a fejlesztőknek. Győződjön meg arról, hogy a készülék fel van töltve a telepítés zökkenőmentes befejezése érdekében. A fontos fájlokról biztonsági másolatot készíthet, hogy csökkentse a nem kívánt adatvesztés lehetőségét.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei