Megkezdődött az EMUI 13 béta bevezetése Európában

2023.07.19| Huawei Central
Címkék:

EMUI 13


A Huawei elkezdte az EMUI 13 béta frissítésének bevezetését Európában. A hír azután érkezett, hogy a vállalat a múlt hónapban megkezdte a toborzást ehhez a szoftvertesztelő programhoz a régióban.

Egyelőre a Huawei P50 Pro esetében rögzítettek erre vonatkozó tevékenységet, a felhasználók pedig arról számoltak be, hogy megkapták az első EMUI 13 béta buildet OTA módszerrel. Előfordulhat azonban, hogy a kampány több okostelefonra is elérhető lesz, beleértve a Huawei Mate 40 Pro-t és a Nova 10-et.

Az EMUI 13 a Huawei legújabb mobilszoftvere a nemzetközi felhasználók számára. Elhozza a HarmonyOS 3.0 legtöbb funkcióját, és leegyszerűsíti az interakciókat. Például az új intelligens mappák jobb elrendezési lehetőségeket kínálnak, és lehetővé teszik a nagy mappák eltolását a kezdőképernyő helyének megfelelően. A szupereszköz is debütál az EMUI 13-mal, valamint a szolgáltatás widgetekkel. Ez az új EMUI-verzió nagyobb biztonságot és jobb adatvédelmet kínál, mint elődje.

Megkezdődött az EMUI 13 béta bevezetése Európában

Visszatérve a témához, az EMUI 13 béta a Huawei P50 Pro európai felhasználói számára a 13.0.0.231-es EMUI verzióval jelenik meg. A felhasználóknak 5,98 GB-os csomagot kell letölteniük, így célszerű Wi-Fi-t használni. Ez egy nagy letöltés, de így biztosítja az összes új képességet, amelyet az okostelefonhoz ad.

A béta résztvevői a rendszerbeállítások segítségével kapják meg az új frissítést. Új szoftverfrissítést kereshet a Rendszer és frissítések menüpontban, innen érintse meg a Szoftverfrissítés elemet. Ezt követően a Frissítések ellenőrzése opcióval tölthető le a béta.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Ha az eszköz nem tölt le új firmware-t, az azt jelzi, hogy az EMUI 13 béta bevezetése nem kezdődött el az Ön modelljére Európában. Ezért a folyamat eltarthat egy ideig, amíg befejeződik a kiadási kör. A problémamentes telepítés érdekében minden bétatesztelőnek követnie kell a biztonsági figyelmeztetéseket.

Megkezdődött az EMUI 13 béta bevezetése Európában

A béta szoftver hibákat és hibákat tartalmazhat, ami az alul tesztelt szoftverek normális viselkedése. Jelentheti ezeket a hibákat, hogy segítsen a fejlesztőknek. Győződjön meg arról, hogy a készülék fel van töltve a telepítés zökkenőmentes befejezése érdekében. A fontos fájlokról biztonsági másolatot készíthet, hogy csökkentse a nem kívánt adatvesztés lehetőségét.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei