Xiaomi

Xiaomi Mi 6 brutális akkumulátorral

2017.07.24

Nem vicc, a Xiaomi Mi 6 kapható 9000 mAh-s teleppel is.

Ha megkérdezzük a felhasználókat, hogy milyen funkciót tudjon a telefonja, túlnyomó többség a sokkal hosszabb üzemidőt hozná fel, nem pedig a gyorsabb processzort és nagyobb felbontású kamerát. Hiába kaphatók csúcsmobilok, ha komolyabb használat esetén egy teljes napot sem húznak ki töltés nélkül. A gyártók próbálják ugyan növelni a kapacitást, ám láttuk a Samsung Galaxy Note 7 esetében, hogy ez hova vezethet, mások pedig inkább csökkentik a mAh-t, cserébe energiatakarékosabbá próbálják tenni a készülékeket.

A Xiaomi Mi 6 gyárilag 3350 mAh-s akkumulátort kapott, amely az egyik legnagyobb a csúcsmodellek között, ám ez sem mindenkinek elég. A Taobao oldalon árulnak olyan Mi 6-ot, amelynek közel megtriplázták a képességét, ugyanis eltávolították a hátlapját és egy masszív, Sony által készített telepet helyeznek a gyári helyére.

Igaz, nem a legszebb így a hatalmas dudorral a hátlapján a Mi 6, ám cserébe akár 3-5 napig is kihúzza egyetlen feltöltéssel. Kérhető 33 dolláros felárért 6000 mAh-s kiegészítés, 38 dollárért 7000 mAh-s és 50 dollárért kaphatja meg bárki a 9000 mAh kapacitású különleges hátlapot.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei