cafago

Okosóra hihetetlen áron (x)

2019.05.02
Címkék:

cafago

,

v11

,

smart watch


Mindössze 7.000 forintot kell kifizetnünk egy különlegesen jó termékért.

A Cafago kínálatában most egy V11 nevű okosórát akcióztak le. A sport karóra hátoldalában integrált pulzus- és vérnyomásmérő szenzor segítéségével 90-95%-os pontosságú eredménnyel mérhetjük meg a pulzusszámunkat vagy esetleg a vérnyomásunkat.

A V11 okosóra multisport funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az órában előreintegrált mozgás formák közül választhatunk, ezáltal még pontosabb eredményeket kaphatunk, hiszen különféle mozgás fajtáknál másképpen változik a pulzusszámunk vagy éppen más ütemben égetjük a kalóriát. Az órát többek között használhatjuk futáshoz, kosárlabdázáshoz, kerékpározáshoz vagy esetleg úszáshoz. Utóbbinál oda kell figyelnünk, hogy csak korlátozott ideig használhatjuk az úszómedencében, de ennek ellenére az óra IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik, így bátran használhatjuk esőben is.

 

Ez az okosóra nem csak arra a sportolás közben produkált teljesítmény mérésre alkalmas, mivel nyomon tudod követni többet között a napi megtett lépésszámot, távolságot, elégetett kalóriát, figyeli az alvásodat valamint mint minden okosóra értesít ha hívásod vagy éppen SMS-ed, E-mail-ed érkezett. Emellett a Facebook, a Gmail és az Instagram alkalmazások értesítései is megjelennek az óra 240x240 pixeles 1.3 hüvelykes IPS kijelzőjén. A méreteit tekintve az óra megegyezik egy hagyományos óra nagyságával, mivel a számlap átmérője mindössze 40milliméteres.

 

A Cafago oldalán most 48.47 dollár helyett mindössze csupán csak 24dollár (azaz 7.000forintot) kell kifizetnünk érte. Siess mert az ajánlat csak korlátozott darabszámra vonatkozik.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei