cafago

Okoskamera - 61 százalékos kedvezménnyel

2019.08.31

A baba és állatfigyelő funkcióval is rendelkező Xiaomi okoskamera minimális fényviszonyok mellett is színes képet közvetít.

Kisgyermekek és szobaállatok felügyelete mellé is ideális választás a Xiaomi IMILAB okoskamerája, ami nem csak kiváló képminőségével, hanem hasznos szoftveres funkcióival is kiemelkedőt nyújt ár-érték arányban. Az IMILAB nemzetközi verziója képes 360 fokban rotálni és 1080p-s képminőségben közvetíteni, hogy mi történik a házban, sőt igény szerint rögzíteni is tudja a videókat. Ez utóbbihoz háromféle megoldást is kínál, így rajtunk múlik, hogy a felhőbe, MicroTF kártyára, vagy éppen NAS tárolóba küldjük az anyagokat.

A Xiaomi okoskamerája azonban nevéhez méltón ennél többet is ad, képes például automatikusan jelezni, ha ember tűnik fel a képen, de ha beállítjuk, riaszt, mikor babasírást érzékel. Ráadásul nem csak nappal, hiszen fejlett optikájának köszönhetően remekül lát éjszaka is, és a night vision mód mellett jó minőségű színes képeket továbbít, ha legalább egy minimális világításról gondoskodunk.

A  Xiaomi IMILAB global verziója jelenleg 61%-os kedvezménnyel, 30,96 euróért vásárolható meg a Cafago webshopjából, ráadásul a szállítás is ingyenes és sem vámot, sem áfát nem kell utána fizetni.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei