Note 8

Note 8: augusztusban, dual kamerával

2017.06.14

Nem sokkal a szeptemberi IFA előtt jelenik meg a Samsung Galaxy Note 8.

A gyártó ezek szerint marad a hagyománynál, miszerint az iPhone-ok előtt mindössze két héttel mutatja be nagyjából a Note széria legújabb tagját, ahogy tavaly is tette a nem túl nagy sikerű, ellenben hatalmasat bukott Samsung Galaxy Note 7-tel. A Samsung a Galaxy S8-cal késett is emiatt, mert véletlenül sem szerették volna megismételni a kigyulladó Note 7 sztoriját. Szerencsére nagyon jól sikerült az S8, semmi gond az akkumulátorokkal, viszont a csúszás ellenére sem került bele a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, amelyet a rajongók remélnek, hogy a Note 8-ba beletesz a Samsung.

A friss hírek szerint a Qualcomm Snapdragon 836 processzort rejti majd az új Note karcsú burkolata, ez a 835 máris frissített változata és megmarad az S8-ban megismert Infinity Display is, ha pedig igen, úgy nem is marad hely az előlapon gombba épített szkennernek. A pletykák még dual, 13 megapixeles hátlapi kameráról is szólnak, amelyet a Samsung maga fejleszt, legalábbis egy Weibo poszt szerint. A két kamera a képminőség emelése okán kerül bele a tudáslistába, jelenleg háromféle modul is tesztelés alatt áll. Ezzel szemben Ming-Chi Kuo piacelemző szerint a Note 8 egy 13 és egy 12 megapixeles szenzort kap, melyből az egyik szélesvásznú lesz.

Ami az árat illeti, ha figyelembe vesszük, hogy a Samsung Galaxy Note 7 50 dollárral volt drágább mint a Samsung Galaxy S7 edge, akkor bizony 900 dollárba/euróba fog fájni a Note 8. Huhh. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei