Digital Wellbeing

Jelentkezz a Digital Wellbeing bétára

2018.08.07

Bár hivatalosan csak jövőre érkezik az Android Pie telefonokra, a Google Pixel tulajdonosok már most is kipróbálhatják az új funkciót.

Az okostelefonok elterjedésének nem csak előnyei, hanem árnyoldalai vannak, és mivel - főképp a fiatalabb generáció - hajlamos a mobilos függőségre, egyre komolyabb kritikákat kapnak a területet irányító techóriások is. Nem mintha ők egyetlen mozdulattal rávehetnék arra az ügyfeleket, hogy ne bámulják egész nap a telefonjukat, de úgy tűnik, a maguk szintjén mégis megpróbálnak ez ellen tenni valamit. Az Android Pie egyik újdonsága így a Digital Wellbeing (digitális jólét) funkció, ami részletes statisztikákat mutat arról, hogy mennyit mobiloztunk aznap, milyen alkalmazásokkal töltöttük el a legtöbb időt és - igény szerint - figyelmeztet is, ha túl sokat függünk a készülékünkön.

class=

Az persze erősen kérdéses, hogy ez mennyire lesz hatékony, egyelőre azonban még korai lenni véleményt mondani, hiszen a Digital Wellbeing funkció csak jövőre érkezik meg az Android Pie-t használók mobiljaira. De ha valaki kíváncsi a saját statisztikáira, és Google Pixel telefonnal rendelkezik, az máris tehet egy próbát, természetesen csak azt követően, hogy az új Android verzióra frissített. Ezt követően elég ellátogatni a hivatalos weboldalra és feliratkozni a béta program, hogy hozzáférjen az egyelőre még tesztelés alatt álló Digital Wellbeing funkciókhoz. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei