Samsung

Januárban jöhet is a Galaxy S9

2017.09.05
Címkék:

Samsung

,

Galaxy S9

,


Meglepő ugyan, de akár már karácsony után bemutatkozhat a Samsung Galaxy S9.

Napokon belül érkezik a tizedik évfordulóra készített Apple iPhone 8, egészen pontosan szeptember 12-én. Várhatóan méretesen felkavarja a mobilok piacát annak ellenére is, hogy piszok drága lesz. A Samsung ezzel pedig maximálisan tisztában van és erősen beleszól a Galaxy S9 fejlesztéseibe. A Samsung Galaxy S8 párosa idén márciusban mutatkozott be és jelent is meg nem sokkal később, a gyártó viszont nem várja meg a teljes egy évet, állítólag már januárban bemutatja a Samsung Galaxy S9-eket és február közepétől értékesíti is, így védené meg a zászlóshajók értékesítéseit az iPhone 8-cal szemben.

A korai indítás pletykájának alapja, hogy a Samsung Display már novemberben elkezdi az új generációs Galaxy S modell OLED panelének gyártását, két hónappal előbb, mint tavaly a Galaxy S8 idején tette. A megjelenítőt általában minden más alkatrész előtt szállítják le és rá két-három hónapra várható a bejelentés, addig tart az összeszerelés, ha a korábbi éveket vesszük alapul. A Samsung Galaxy S9 megőrzi majd a frissen megjelent Infinity Display kialakítást, a Qualcomm Snapdragon 845 nevű, még be sem jelentett processzort kapja, valamint várhatóan hasonló, dual kamerarendszert, mint a Samsung Galaxy Note 8.

Az S9-nek meg kell őriznie az elődje hosszúkás képernyőformájú tényezőjét, de a Qualcomm következő generációs high-end lapkakészletét (néhány piacot), amelyet Snapdragon 845-nak nevezhetünk. A kettős hátsó kamerarendszert is elfogadhatjuk, a Galaxy Note8 (valamint az iPhone 8).

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei