Galaxy Note 8

Galaxy Note 8: keretmentes, dual kamerás

2017.06.09

Augusztusban debütálhat a Samsung Galaxy Note 8, méghozzá rögtön két különleges funkcióval.

Az extrém újdonságokra szükség is lesz a Note 8 esetében, hogy valami teljesen elfeledtesse a Samsung Galaxy Note 7 fiaskóját még tavalyról. Először a Samsung Galaxy S8-cal próbálkozott a cég és be is jött, ám nem lehet így befejezni a Note szériát. Számos pletyka után a legújabb arról szól, hogy keretmentes megjelenítőt kap a Note 8, úgy tűnik, ez a megoldás a legújabb őrület a gyártók részéről, hiszen a felhasználók számára közel sem annyira létfontosságú mint amennyire az arcunkba tolják épp.

Állítólag ugyanolyan képaránnyal – ám nagyobb, 6.3 colos képátlóval – érkezik majd mint a Galaxy S8 Infinity Display nevű megjelenítője, emellett szó esett még a Samsungnál talán most debütáló dual kamera rendszerről is. Tavaly még az S8-hoz pletykálták ezt a lehetőséget, ám kihagyta a ziccert még a gyártó. Úgy hírlik, a Samsung Galaxy Note 8 augusztus vége felé debütál, még az Apple iPhone 8 szeptember második heti megjelenése előtt. Az sincs kizárva, hogy a cég a szeptember 1-jén kezdődő IFA 2017 kiállításra viszi ki először az új phabletet.

A Galaxy S8-ban debütált, igen rossz helyre került, átgondolatlannak tűnő hátlapi ujjlenyomat-olvasó helyett nemrég még azt olvashattuk, hogy a mérnökök végre a kijelzőbe integrálják a szkennert. A Phone Arena úgy tudja állítólagos belsős informátortól, hogy ezt nem fogja megvalósítani a vállalat ennél a stratégiai szempontból csúcskészüléknél, mivel számos technikai limitációt okoz biztonsági kérdésekben.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei