OnePlus 6

Fotón a OnePlus 6 teljes valójában

2018.04.13
Címkék:

OnePlus 6

,

Olixar

,

render

,

tok

,

notch


Tok gyártónál bukkant fel a OnePlus 6, ezúttal teljes képében.

A  kínai gyártó idei flagship killer modelljét, a OnePlus 6 végleges dizájnját mutatják nagy eséllyel a most kiszivárgott Olixar képek. Ezzel egyidőben a OnePlus 5T hivatalosan is elfogyott Európában, nem lesz belőle készlet már, tehát a OnePlus 6 megjelenése itt van az ajtóban.

A képeken jól látható az előlap, amely megegyezik a korábbi pletykákban látottal, hatalmas, keretmentes a kijelző, a notch pedig kicsi, amely az előlapi kamerának és a hangszórónak ad helyet. A OnePlus 6 hátlapja üvegből készül, amely nem akadályozza a vezeték nélküli töltést, évek várakozása után talán végre valóban támogatja ezt a lehetőséget a gyártó. Ugyanitt található a vertikális dual kamerarendszer dual-tone LED vakuval, valamint továbbra is a hátlapon hever az ujjlenyomat-olvasó a szenzorok alatt.

A telefon oldalán külön gombokkal állítható a hangerő, jobbra került a bekapcsológomb, e fölé kerülhet a OnePlus egyik védjegye, az Alert Slider. A készülék május 5-én mutatkozhat be Snapdragon 845 chipsettel, 8 gigabájt RAM és 64 vagy 128 gigabájt tárhely mellett.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei