Huawei P20

Ezeket a Huawei-eket vesszük idén

2018.01.30

Kiderült, milyen néven érkezik a kínai gyártó három idei újdonsága.

Hatalmas újdonságot nem árultak el a nevek, amelyek Roland Quandt-tól származnak, miszerint a gyártó Huawei P20, Huawei P20 Plus és Huawei P20 Lite néven dobja piacra a Huawei P10 termékcsalád utódait, bár tény, hogy több pletykált olvashattunk már a Huawei P11 névről is. Érdekes, hogy a cég kihagyja a jelek szerint a Huawei P20 Pro modellt, legalábbis egyelőre. A P20-at Emily kódnéven kereshetjük, Ceramic Black és Twilight színekben kerül majd piacra, a Huawei P20 Plus Charlotte-ként fut a fejlesztőasztalon, ugyanilyen árnyalatokban lesz megvásárolható.

A leginkább pénztárcabarát újdonság a családban, a P20 Lite az Anne nevet kapta és Midnight Black / Klein Blue / Sakura Pink színekben kerül az európai boltok polcaira megjelenés után. A Huawi várhatóan a február végi Mobile World Congress kiállításon mutatja be az új kínálatot.

A pletykák szerint a P20 és P20 Plus három kamerát kap a hátlapon, valamint támogatást élvez rajta a Face ID-hoz hasonló azonosító rendszer is, amely gyorsabb lesz, mint az Apple megoldása.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön hol vásárol mobiltelefont?


Mobilszolgáltatónál
GSM boltokban
magyar webshopokban
külföldi webshopokban
nagy offline áruházakbanKorábbi szavazások eredményei