samsung galaxy watch active 2

Bemutatkozott az új Samsung okosóra

2019.08.06

A Galaxy Watch Active 2 valós idejű fordítással, színváltó algoritmussal és LTE képességekkel érkezik idén szeptemberben.

A Samsung bemutatta a Galaxy Watch Active 2 okosórát, ami a cég ígérete szerint hozzájárulhat a felhasználók egészségének megőrzéséhez és edzés céljaik eléréséhez, miközben zökkenőmentes kommunikációt, az LTE kapcsolatnak köszönhetően pedig még rugalmasabb használatot tesz lehetővé.

Az okosóra két különböző méretben, 44 mm és 40 mm átmérővel, valamint kétfajta kialakításban, könnyűsúlyú alumínium kivitelben, mindennapi viseletre tervezett szilikon (FKM) pánttal, illetve rozsdamentes acél kialakításban, bőr pánttal érkezik. Az okosórák emellett további stílusos pántokkal és egyedi számlapokkal még inkább személyre szabhatók.

A Galaxy Watch Active2 jellegzetes, forgatható gyűrűje új, továbbfejlesztett, digitális változatban érkezik, ami egyszerűbbé teszi a navigációt, miközben maximalizálja a képernyőméretet. Az óramutató járásával megegyező, vagy éppen ellentétes irányba tett mozdulatok segítségével lehet a Super AMOLED kijelzős érintőképernyőn válogatni az applikációk között, a továbbfejlesztett One UI pedig egyszerű, letisztult felhasználói élményt kínál a navigáció terén. Az új modell emellett tartalmazza a My Style 1 színkiemelő algoritmus is, amelyet bekapcsolva elég egyetlen fotót készíteni öltözékükről, hogy a készülék felkínáljon öt ehhe passzoló színmintát,melyeket aktiválva az óra másodpercek alatt megváltoztatja a színét.

A dél-koreai gyárnál nem feledkeztek meg a fitnesz applikációkról sem, így az óra automatikusan felismer hét különböző mozgásformát, a futást, a sétát, a biciklizést, az úszást, az evezést, az elliptikus mozgást és a dinamikus edzőtermi erősítést, 39 mozgásforma közül pedig manuálisan is válaszhatnak a felhasználók. Sőt, az okosórán is elérhető a Samsung Health alkalmazás is.

Az LTE kapcsolattal rendelkező Galaxy Watch Active2-vel fogadhatunk és kezdeményezhetnek hívásokat, a legnépszerűbb közösségi média oldalak pedig akár egy érintéssel elérhetők. A riválisok modelljeihez hasonlón itt is válaszolhatunk az üzenetekre, kedvelhetünk posztokat vagy akár rövid videókat és filmelőzeteseket is megnézhetünk a kijelzőn. Utazás közben pedig kihasználhatjuk, hogy az okosóra támogatja a valós idejű, hang- és szövegalapú fordítást több mint 16 nyelvről, ami megkönnyítheti a kommunikációt a nyaralás során is.

A Galaxy Watch Active2 Magyarországon 2019. szeptember 20-tól érhető el, kétféle változatban. A 40 mm-es alumínium verzió 94 990 Ft, a 44 mm-es modell 104 990 Ft, a rozsdamentes acél változat 40 mm-es modellje 124 990 Ft, a 44 mm-es verzió pedig 134 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kerül a boltokba.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  új
   APRÓHIRDETÉSEK

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei