Xiaomi

A Xiaomi nem ajánlja a OnePlust

2018.10.31

A Xiaomi tulajdonában lévő Poco márka szerint nem jön ki a matek sem a OnePlus javára.

A OnePlus a mai napig egyenlő a kiváló tudással és a konkurenciához képest szinte fél árral. Ezzel szállt szembe a Xiaomi a hatalmas indiai piacon a Poco almárkával, amely még alacsonyabb árt, ám szinte ugyanolyan tudást kínál mint a OnePlus. Mindenesetre méretes elismerés az, hogy a Xiaomi ennyire komolyan veszi konkurensét.

Míg a OnePlus 6T a nyugati országokban ellenállhatatlanul megfizethető, addig a Xiaomi Pocophone F1 már a pofátlanságot súrolja a szó pozitív értelmében Indiában is. A hihetetlenül jó ár mellé a Poco az első olyan telefon, amely valóban elsőosztályú tudást kínál. Ugyanúgy 6 gigabájt RAM, ugyanaz a Snapdragon 845 processzor, sőt még nagyobb akkumulátort is kapnak a Pocophone F1 vásárlói 115 ezer forintos áron (európai ár, Indiában inkább 80 ezer forintnak felel meg), míg a OnePlus 5T 145 ezer forintnak megfelelő összegért vásárolható meg a távol-keleti országban.

A Pocophone F1-be 4000, míg a OnePlus 6T-be 3700 mAh-s akkumulátor került, a OnePlus újdonságáról lehagyták a jack dugót, a Poco esetében erről nem kell lemondani. Persze az olcsóságnak több helyen ára van, de nem mindenkit érdekel a gyönyörű, vízcsepp alakú notch, a fantasztikus képernyő-burkolat arány, az olcsóbb árért többen kompromisszumot kötnek a széles kerettel a kijelző körül a Pocophone F1-ben és a műanyag, vastag házzal.

Mindezeket figyelembe véve szórakoztató a Poco India egyszerű és hatékony, tényszerű hirdetési kampánya, amely még a OnePlus 6T bejelentése alatt is pörgette a számlálót, hogy az emberek „rájöhessenek”, a Pocophone F1 éri meg jobban. A Huawei nemrég hasonlót trollkodott az Apple bejelentésén.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei