A Huawei bemutatta a MateBook-ot, elsõ prémium kategóriás 2 az 1-ben eszközét

2016.02.23| Huawei

A mobil kommunikáció új zászlóshajó termékei az új munkastílust biztosítják a felhasználók számára az üzleti életben.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A 2016. évi Mobile World Congress-szen a Huawei bemutatta a vállalat elsõ kettõ az egyben készülékét, a HUAWEI MateBookot. A készülék Magyarországon várhatóan 2016 második negyedévében lesz elérhetõ. A MateBookkal a Huawei folytatja azt a stratégiáját, amely keretében együttmûködik a leginnovatívabb piacvezetõkkel. A készülék hatodik generációs Intel Core™ M processzorral rendelkezik, hogy megfeleljen a legszigorúbb üzleti felhasználói igényeknek, téve mindezt egy elegáns, vékony és könnyû, ventillátor nélküli kialakításban.

A Huawei bemutatta a MateBook-ot, elsõ prémium kategóriás 2 az 1-ben eszközét

Windows 10-et futtatva a MateBook a Microsoft Corp. eszközeit alkalmazza, beleértve a legújabb böngészõt, a Microsoft Edge-t és a Corana digitális személyi asszisztenst. „Együttmûködésünk a Huawei-jel a fogyasztók számára egy új módot kínál arra, hogy megtapasztalják a Windows 10-et egy gyönyörûen megalkotott eszközön.” – mondta el Peter Han, a Microsoft Corp. Worldwide OEM Marketing alelnöke.

Ultravékony – egyedi készülék innovatív dizájnnal

A Huawei MateBook egy okostelefon mobilitását ötvözi egy laptop erejével és produktivitásával, tervezõi az egyszerûséget tartották szem elõtt kialakításakor. A készülék kiváló minõségû fémbõl készült, minimális díszítésének köszönhetõen elegánst külsõt kapott. A MateBook készülékteste masszív és mégis vékony, könnyû: mindössze 640 g, így tökéletesen alkalmas az állandóan úton lévõ felhasználók számára.

Billentyûzettok, billentyûzet és Touchpad – a divat és a hatékonyság egyesül

A Huawei bemutatta a MateBook-ot, elsõ prémium kategóriás 2 az 1-ben eszközét

A MateBook billentyûzettok környezetbarát, puha poliuretánból (PU) készült, és tökéletes védelmet biztosít a benne elhelyezett készüléknek. A chiclet stílusú billentyûzetet 1,5 mm-s billentyûsorral látta el a gyártó, ergonomikus kialakítással, aminek köszönhetõen a félreütések száma minimalizálódik. A beépített touchpad a multi-touch technológiának köszönhetõen precízen követi az ujjmozdulatokat, kényelmesen kezelhetõ vele a képernyõn megjelenõ tartalom.

A Huawei bemutatta a MateBook-ot, elsõ prémium kategóriás 2 az 1-ben eszközét

Élethû színek – magával ragadó élmény

A MateBook 12 colos IPS multi-touch képernyõjét ultravékony keret veszi körül, így a kijelzõ és a készüléktest aránya 84 százalék. 2160×1440 felbontásával és 160 fokos látószögével a képernyõ magával ragadó élményt nyújt a felhasználónak. Színskálája 85 százalékos, így élethûen adja vissza a színeket.

Hosszú üzemidejû akkumulátor – mobilitásra termett készülék

Annak érdekében, hogy a MateBook hordozható készülékként optimális teljesítményt nyújthasson, tervezésénél elsõdleges szempont volt az akkumulátor ereje és üzemideje. A MateBook-ot 33,7 Wh nagysûrûségû lítium akkumulátorral szerelte fel a gyártó, amely lehetõvé teszi, hogy felhasználója akár kilenc órán át dolgozzon, kilenc órán használja a netet, vagy huszonkilenc órán át hallgasson zenét rajta, mielõtt a készülék lemerülne. Emellett a MateBook a Huawei exkluzív energiatakarékossági technológiáját alkalmazza, így teljes mértékben kielégítve az üzleti életben dolgozó felhasználók igényeit. A MateBook akkumulátora mindössze két és fél óra alatt teljesen feltölthetõ. Amennyiben a felhasználónak nincs ideje teljesen feltölteni, a készülék egyetlen óra alatt is 60 százalékos töltöttséget tud elérni.

A MateBook-ot Windows 10 és hatodik generációs intelligens Intel Core M processzor mûködteti. A készülék 8GB LP DDR3 memóriával és akár 512GB kapacitásra is képes SSD meghajtóval rendelkezik. A Huawei MateBook egy ventilátor nélküli hûtésû 2 az 1-ben készülék, így használata nem jár zajjal.

A Huawei bemutatta a MateBook-ot, elsõ prémium kategóriás 2 az 1-ben eszközét

MatePen – több mint egy érintõtoll

A Huawei egy 2048 szintû nyomásérzékenységû MatePen érintõtollat is kínál a MateBook mellé, amely késés nélkül jeleníti meg a felhasználó által végzett finom mozdulatokat. Emellett a MatePen bonyolultabb grafikai és matematikai funkciókat is ellát, és lézermutatóként is alkalmazható prezentációk esetén.

One-touch technológia – egyetlen érintéssel feloldja a készülék zárolását

A MateBook ujjlenyomat-olvasója egyszerre nyújt biztonságot és gyors hozzáférést a felhasználó számára: ujjlenyomat felismerõ funkciója 360 fokos azonosításra képes. A MateBookban található az iparág leggyorsabb ujjlenyomat-olvasója, amelynek elég egyetlen érintés, hogy feloldja a készülék zárolását.

Kiváló adatkapcsolat – valódi kényelem

A MateBookot Wi-Fi mobil hotspottal is ellátta a Huawei, így felhasználója akkor is kapcsolódhat a netre, amikor hagyományos netkapcsolat nem áll rendelkezésére. Emellett egy olyan funkcióval is rendelkezik, amely „drag and drop” fájlátvitelt is lehetõvé tesz Androidos okostelefonok és a MateBook között. A MateBook két elegáns színben, szürke és arany színekben lesz elérhetõ.

A MateBook árazása:

Processor RAM Storage SSD USD (ÁFA nélkül) EUR (ÁFÁval)

  • 6th Core™ m3 4 GB 128 GB $699 €799
  • 6th Core™ m3 4 GB 256 GB $849 €949
  • 6th Core™ m5 8 GB 256 GB $999 €1,149
  • 6th Core™ m5 8 GB 512 GB $1,199 €1,349
  • 6th Core™ m7 8 GB 256 GB $1,399 €1,599
  • 6th Core™ m7 8 GB 512 GB $1,599 €1,799

USD/EUR

  • Keyboard $129 €149
  • MatePen $59 €69
  • MateDock $89 €99


messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei