6.1 col és notch, ez az LG G7 ThinQ

2018.05.03| GSM Arena
Címkék:

LG G7

,

LG G7 ThinQ


Tegnap délután a kisebbik dél-koreai gyártó lerántotta a leplet az LG G7 ThinkQ-ról.

A 2018-as csúcsmobilok közé állt be a sorba az újdonság. A G7 egyik fő újítása a most divatossá vált notch benyúlás az előlapon. Az LG G7 kijelzője 6.1 colos, 19.5:9 képaránnyal és 3120×1440 pixel felbontással rendelkezik, ez a Full Vision továbbfejlesztett változata, ennek megfelelően a keret is még vékonyabb lett. Némileg meglepő, hogy a gyártó továbbra is az LCD panelhez ragaszkodik az OLED helyett, viszont ebből a legújabb, M+ nevű modellt választotta RGBW kiosztással a jobb kontraszt és a magas fényerő érdekében. A HDR 10 támogatást is élvező kijelző Gorilla Glass 5 üveggel védett.

6.1 col és notch, ez az LG G7 ThinQ

A notch-ot a cég mint második kijelző reklámozza, pont úgy, mint a V széria esetében az utóbbi években, a megoldás némileg hasonló. A szigetes benyúlás mellett az LG G7 hardveres asszisztens gombot is kapott, a gyártó történetében először. Saját fejlesztés helyett a Google Asszisztensét választották ehhez.

Dizájn tekintetében dupla üveg jellemzi, ugyanis a hátlapra is Gorilla Glass 5 került, a kettőt alumínium keret fogja össze, ez vékonyabb lett az elődhöz képest. A burkolat maga teljesíti az IP68 és a MIL-STD-810G szabványokat.

 

A hátlapi vékony üveg nem állja útját a vezeték nélküli töltésnek, az LG G7 3000 mAh kapacitású akkumulátora tehát tölthető WPC és PMA wireless töltővel egyaránt, vezetékes töltéshez Type C USB port használható, valamint jelen van a Quick Charge 3.0 is.

Az LG G7 ThinQ-ben az Android 8 Oreo rendszert Snapdragon 845 chipset, valamint 6 gigabájt RAM és 128 gigabájt tároló segíti, ez utóbbi microSD kártyával bővíthető. A tudást teljeskörű internettámogatás, LTE-A, Cat.16/13 (1Gbps/150Mbps) jelenléte, kétcsatornás Wi-Fi, GPS, Bluetooth 5.0, valamint több piacon dual SIM támogatás jelenti.

6.1 col és notch, ez az LG G7 ThinQ

Kamerában is nagyot lépett előre az LG a G7-tel, a hátlapra ugyanis két darab, egyenként 16 megapixeles szenzor került. A fő lencse 71, míg a nagylátószögű 107 fokos szögben lát. A fő kamera f/1.6 fényértékkel bír, optikai képstabilizátor, mozgásérzékelős és lézeres autofókusz is megtalálható a tudástárban.

A szélesebb lencse f/1.9 rekesznyílású, ám a fókusz fix és nincs OIS sem benne. A kamera élményt az LG AI kamera technológiája segíti, például a smart pixel megoldással gyenge fényviszonyok esetén. A másodlagos kamera felelős a portréfotóknál az elmosódó háttérért. Az előlapi kamera 8 megapixel felbontású, f/1.9 értékű, 90 fokos szögben képes szelfiket készíteni.

6.1 col és notch, ez az LG G7 ThinQ

Az LG az audio részt is felturbózta a G7 ThinQ-ben, ugyanis Boom Box sztereó hangszóró került az előlapra, ezt DTS-X-szel spékelték meg, ez utóbbi 7.1 hangzást képes szimulálni, a világon elsőként. Egyelőre megmaradt a 3.5 mm-es jack csatlakozó és a 32-bites Hi-Fi Quad DAC is.

Az LG G7 ThinQ esetében az Oreo rendszert a cég saját, LG AI Pack 2.0 csomagjával egészítette ki, a végleges Android P megjelenése után frissíthető lesz rá a készülék. A G7 New Platinum Gray, New Aurora Black, New Moroccan Blue és  Raspberry Red színekben kerül a piacra, az árakat később teszik közzé.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



LG G7 ThinQ, az első sajtófotó

LG G7 ThinQ, az első sajtófotó

2018.04.17
| Phone Arena
Kikerült a kisebbik dél-koreai gyártó két héten belül megjelenő LG G7 ThinQ modelljéről az első hivatalos kép.
6.1 col és notch, ez az LG G7 ThinQ

6.1 col és notch, ez az LG G7 ThinQ

2018.05.03
| GSM Arena
Tegnap délután a kisebbik dél-koreai gyártó lerántotta a leplet az LG G7 ThinkQ-ról.
Május 2-án itt az LG G7 ThinQ

Május 2-án itt az LG G7 ThinQ

2018.04.16
| LG
Az LG legújabb, mesterséges intelligenciával felvértezett felsőkategóriás okostelefonja New Yorkban és Szöulban debütál elsőként.
Bumszli tokban az LG G7 ThinQ

Bumszli tokban az LG G7 ThinQ

2018.04.09
| GSM Arena
Méretes, katonai tokban látható a dél-koreai gyártó hamarosan bemutatkozó LG G7 ThinQ telefonja.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei