14 napig is bírja a Honor Band 7 okoskarkötő

2023.03.17| Honor

A HONOR jobb egészségmegőrző funkciókkal és 14 napos üzemidővel mutatta be a HONOR Band 7-et.

A kínai gyártó a héten bemutatta a HONOR Band 7-et. Az okoskarkötő nagyobb AMOLED kijelzővel, 14 napos üzemidővel és pontos mérésekkel érkezik. A HONOR egészségügyi technológiájának köszönhetően a készülék képes rögzíteni a pulzusszámmal, az alvással, a stresszel és egyéb többdimenziós egészségügyi paraméterekkel kapcsolatos értékeket és adatokat.

Stílusos pántkialakítás és színek

A HONOR Band 7 karkötő 1,47”-es, színes AMOLED kijelzője 2,5D ívelt üveggel, 282 PPI felbontással és körülbelül 18 g tömeggel érkezik. A kiegészítőt fémtextúrás permetezési eljárással és magasfényű textúrával gyártják. Az új színekkel és a választható óralapok változatosságával a fogyasztók könnyedén kifejezhetik személyiségüket, közben hangulatukhoz és stílusukhoz is igazítva az eszközt.

14 napig is bírja a Honor Band 7 okoskarkötő

MI-vel még hatékonyabb egészségellenőrzési képességek

A HONOR Band 7 mesterséges intelligenciával felvértezve segíti a felhasználókat, hogy jobban  kezelhessék az egészségüket és a jólétüket azáltal, hogy az eszköz pontos méréseket, illetve nyilvántartásokat készít a pulzusszámról, az alvásról, a stresszről és más többdimenziós egészségügyi paraméterről. Mindezek alapján a Band 7 edzési ajánlásokat is tesz, melyekkel a felhasználók  életminőségüket is javíthatják.

Az eszköz egésznapos pulzusmérést is biztosít, amely a HONOR hosszú ideje felhalmozott pulzusmérési tapasztalatait felhasználva pontos adatokat kínál. A professzionális optikai alkatrészek és az AI-algoritmusokkal ellátott chipkészlet használatával jelentősen javítja a pulzusszám-monitorozás pontosságát, és a fogyasztók számára valós idejű precíz adatokat biztosít.

A HONOR Band 7 egésznapos véroxigén-ellenőrzővel is rendelkezik, amely rezgéssel figyelmezteti a felhasználókat, ha értékük alacsony szinten jár. Az okoskarkötő professzionális alváskövetővel is rendelkezik, amely pontosan rögzíti az alvásminőséget.

96 sportmód

A sportoláshoz és extrém tevékenységekhez is kiváló társ lehet az eszköz, ugyanis 96 féle edzésmód van előtelepítve rá, amelyek között megtalálható a futás, a gyaloglás, a kerékpározás, az úszás, az elliptikus edzés, az evezés, a szabadedzés és az újonnan hozzáadott ugrókötelezés.

14 napig is bírja a Honor Band 7 okoskarkötő

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A HONOR Band 7 valós időben rögzíti a sportadatokat, így a fogyasztók könnyen nyomon követhetik teljesítményüket és eredményeiket. A felhasználók rögzített egészségi állapotadatait felhasználva a zsírégető ajánlási funkció tudományos alapokra helyezve javíthatja az edzési eredményeket azáltal, hogy megtalálja a tökéletes zsírégető zónát, valamint a legjobb zónát az állóképesség javításához.

Edzés közben a HONOR Band 7 valós időben emlékezteti a fogyasztót, hogy a hatékony zsírégető tartományon belül maradjon, az edzés után pedig megjelenik a becsült elégetett súly mértéke is. A nagyobb kényelem érdekében a fogyasztók közvetlenül a HONOR Band 7 készülékről kezelhetik edzéseiket anélkül, hogy a mobiltelefonjukhoz kellene nyúlniuk.

Az okos élet élménye

A HONOR Band 7 számos opciót kínál, mint például a telefonkeresés funkció, emellett hasznos asszisztensként is működik, így a fogyasztók közvetlenül a HONOR Band 7-ről olvashatnak üzeneteket, kezelhetik a bejövő telefonhívásaikat, megtekinthetik az időjárás-előrejelzést, beállíthatnak ébresztőt, vezérelhetik a zenelejátszást, sőt, távolról vezérelhetik a telefonjukkal való fényképezést is.

14 napig is bírja a Honor Band 7 okoskarkötő

14 napos akkumulátor-üzemidő és szupergyors töltés

A nagyobb kényelem érdekében a HONOR Band 7 14 napos üzemidővel rendelkezik. Az üzleti utazásokhoz és nyaralásokhoz is hasznos óra intenzív használat esetén akár 10 napig, átlagos használatkor pedig akár két hétig is üzemelhet. A gyorstöltésnek köszönhetően a HONOR 7 Band mindössze öt perc töltés után is akár két napig bírja a használatot.

Elérhetőség és árazás

A HONOR Band 7 bruttó 22.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg. A Yettel kínálatából meteorfekete, míg az eMag felhozatalából meteorfekete és korallpink színekben szerezhető be.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokGoogle nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

2017.04.24
| Telefonguru
Nálunk járt a Huawei P10 Lite és maradandó élményt hagyott bennünk.
Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

2017.12.06
| Phone Arena
Megjelent a Huawei leányvállalatának új modellje, a Honor 7X, méghozzá 200 dolláros áron.
A Huawei lassan teljesen kiváltja a Google-t

A Huawei lassan teljesen kiváltja a Google-t

2019.12.30
| XDA Developers
A Huawei Mobile Services egyre közelebb kerül tudásban a Google Mobile Services-höz.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei