130 ezer forintért kapható a Honor Magic4 Lite

2022.04.28
Címkék:

Honor Magic4 Lite


Megérkezett Magyarországra a HONOR Magic sorozatának első GMS tanúsítvánnyal (Google Mobile Services) rendelkező tagja

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A 4800mAh-s, hosszú üzemidejű akkumulátorral ellátott Honor Magic4 Lite akár 16,8 órányi közösségimédia-használatot, 12,8 órányi videóalkalmazás-használatot vagy 25,6 órányi telefonálást biztosít egyetlen feltöltéssel.

 130 ezer forintért kapható a Honor Magic4 Lite

A készülék gyorstöltést is kapott, nem is akármilyet: 66W-os Wired HONOR SuperCharge technológiájával képes mindössze 15 perc alatt 50%-kal, 30 perc alatt pedig 81%-kal feltölteni a készüléket.

A HONOR Magic4 Lite kompakt felépítésű, mindössze 8,05 mm vékony és 189 g. A készüléket 1,05 mm-es szuperkeskeny keretekkel tervezték a bal és a jobb oldalon is, amelyek 40%-kal keskenyebbek, mint a legtöbb okostelefon ebben a kategóriában, így 94%-os képernyő-test aránnyal rendelkezik.

 

6,81 hüvelykes HONOR FullView kijelző

A telefon 6,81 hüvelykes HONOR FullView kijelzővel büszkélkedik, 2388*1080 pixeles Full HD felbontást és 16,7 millió színt támogat.

 

 130 ezer forintért kapható a Honor Magic4 Lite

Kamera

A zászlóshajó HONOR Magic sorozatból merítve a Honor Magic4 Lite egyedi szimmetrikus kamerakialakítással rendelkezik, amely az egyensúly és a harmónia érzetét kelti. AHonor Magic4 Lite 5G 48MP-es tripla kamerát kapott, amely egy 2M érzékelős bokékamerát és egy 2M érzékelős makrokamerát, valamint LED vakut tartalmaz.

 

A Honor Magic4 Lite támogatja az 1080P videofelvételt, 1920*1080 pixel felbontással. A HONOR Magic4 Lite Dual View Recording funkcióval is fel van szerelve, amelynek köszönhetően a felhasználók akár egyszerre két különböző perspektívából is készíthetnek felvételeket az előlapi kamerával és a hátsó főkamerával. A Micro Movie Mode ideális a feltörekvő tartalomkészítők számára, mert az egyszerű és folytonos szerkesztési megoldással automatikusan összeilleszthetők a videofelvételek, anélkül, hogy egy harmadik féltől származó alkalmazást kellene használni.

 

Qualcomm® Snapdragon® 695 5G mobil platform

A telefon az egyik első okostelefon az iparágban, amelyet a 6nm-es, fejlett processzor, a Snapdragon® 695 5G Mobile Platform hajt, amelyet a Qualcomm® Adreno™ GPU és a Qualcomm® Kryo™ 660 CPU támogat.

 

A HONOR RAM Turbo (8GB+2GB) egy olyan HONOR technológia, amely a flash memória egy részét a RAM-ba helyezi át, így a 8GB RAM 10GB RAM-ra növelhető. Ez a technológia a háttéralkalmazások tömörítésével bővíti a RAM-tárolóhelyet, és megakadályozza, hogy a háttérfolyamatok leálljanak, amikor a felhasználók alkalmazást váltanak, így biztosítva, hogy a felhasználók videóhívást fogadjanak és üzenetet írjanak, miközben az alkalmazások továbbra is futnak a háttérben.

 

Árak és elérhetőség

A Honor Magic4 Lite három színben kapható: titánezüst, éjfekete és óceánkék.

A készülék április 25-től megvásárolható a kereskedelmi forgalomban 129 990 forintos ajánlott fogyasztói áron, és május első hetétől a Yettel kínálatában is elérhető lesz.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Érkezik a pénztárcabarát Honor Magic4 Lite!

Érkezik a pénztárcabarát Honor Magic4 Lite!

2022.03.17
| GsmArena
300 euróval lesz olcsóbb a Honor Magic4 Lite mint a zászlóshajó nagytestvérei.
Így használd az okostelefonod a fesztiválokon: tanácsok a fotózáshoz és azon túl!

Így használd az okostelefonod a fesztiválokon: tanácsok a fotózáshoz és azon túl!

2022.07.09
| Honor
Végre megérkezett a nyári koncertek és fesztiválok sora, amikor szabadon bulizhatsz kedvenceid zenéire és felejthetetlen élményeket gyűjthetsz.
Öt új, tanulást segítő app diákoknak

Öt új, tanulást segítő app diákoknak

2023.01.20
| (x)
Újra itt a középiskolai felvételi időszak, és rengeteg diák izgatottan készül ezekre a meghatározó vizsgákra. A felkészülést az alábbi öt alkalmazás segítheti, hogy a szokásos stresszt leszámítva gördülékenyen menjenek a dolgok.
130 ezer forintért kapható a Honor Magic4 Lite

130 ezer forintért kapható a Honor Magic4 Lite

2022.04.28
Megérkezett Magyarországra a HONOR Magic sorozatának első GMS tanúsítvánnyal (Google Mobile Services) rendelkező tagja

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei