zeblaze

12.000 Forint-os okosóra, ami még jó is?!

2019.09.03
Címkék:

zeblaze

,

neo

,

cafago

,

smart watch


A rendszeresen sportolóknak, de az egészségtudatos életmód követőnek is remek társ lehet a mindennapokban a Zeblaze NEO okosóra.

A Zeblaze elismert márkanév az intelligens órák piacán. A rendszeresen sportolóknak, de az egészségtudatos életmód követőnek is remek társ lehet a mindennapokban a Zeblaze NEO okosóra, amely tucatnyi hasznos funkcióval egészíti ki az edzésterveket. A Zeblaze NEO, ahogy az elvárható, képes csatlakozni az Androidos és az iOS-es mobilokhoz is, így jelezi ha azokra hívás vagy szöveges üzenet futott be és megjeleníti az emlékeztetőket is. A fontos információkat pedig az 1.3 hüvelykes IPS kijelző jeleníti meg, amely IP67-es minősítést kapott, azaz úszás közben nem használható, de a kézmosás, az eső vagy az izzadság nem károsítja az órát. Az energiaellátásról pedig egy 180mAh akkumulátor gondoskodik, ami kimondottan magas, 168 órás készenléti időt garantált a teljes töltés után.

 

Sportolók számára azonban elsorban a fitnesz és egészségügyi appok lehetnek érdekesek, hiszen a Zeblaze NEO amellett, hogy rögzíti a napi mozgásunkat, s sétát, s futást egyaránt, képes az alvásunkat és a szívritmust is figyelni. Az EKG funkció bármikor elérhető egy 30 másodperces mérés után, sportolás közben valós időben nézhetünk rá a pulzusszámunkra, a „Sleep monitor” funkciót használva pedig az alvásunkat elemezhetjük ki.

A Zeblaze NEO okosóra most a Cafago oldalán 59%-os akció keretein belül mindössze 35 euróért azaz körülbelül 12.000 forintért megvásárolhatjuk vámmentesen a L3978J kuponkódot felhasználva.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei