Három új Lumia érkezik

2015.07.28| GSM Arena

A Microsoft tovább bővíti a Lumia termékcsaládot, érkezőben a Microsoft Lumia 550, a Microsoft Lumia 750 és a Microsoft Lumia 850.

A Microsoft tovább bővíti a Lumia termékcsaládot, érkezőben a Microsoft Lumia 550, a Microsoft Lumia 750 és a Microsoft Lumia 850. A három újdonság különböző kategóriába tartozik, így van itt csúcsmobil, üzletre szánt készülék és olcsó változat is, bár ezek várhatóan csak jövő évben kerülnek piacra. A trió fejlesztése teljesen független a várható Lumia 940 és Lumia 940 XL-től, amelyek QHD felbontású AMOLED kijelzővel, Snapdragon 810 chipsettel és 20 megapixeles PureView kamerával kerülhetnek napvilágra. Az alábbi információk derültek ki a három újdonságról:

A Microsoft Lumia 550 lesz az árérzékeny vásárlók jó választása, amely 5 colos, qHD felbontású kijelzővel jön, a Windows rendszer alatt pedig a négymagos, 1 gigahertzes Snapdragon 210 processzor dolgozik Adreno 304 grafikus gyorsító és 1 gigabájt RAM mellett. A Lumia 550 egy öt és egy két megapixeles kamerával felvértezett okostelefon lesz, amely 8 gigabájt belső tárhelye bővíthető, az akkumulátora pedig 1905 mAh-s.

Középkategóriás versenyzőnk, a Microsoft Lumia 750 szintén öt colos megjelenítőt kap, ám 720p felbontással, processzorból Snapdragon 410 jár (négy maggal, 1.2 gigahertzes maximális órajellel, Adreno 306 GPU-val és szintén 1 gigabájt RAM-mal). A Lumia 750 tárhelye 8 gigabájt, bővíthető, az akkumulátora pedig 2650 mAh kapacitású. Kamerából egy nyolc megapixeles hátlapi, ZEISS lencsés jár a telefonhoz, az előlapi pedig egy öt megapixeles szelfi változat.

Három új Lumia érkezik

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ami a Microsoft Lumia 850-es készüléket illeti, itt is öt col képátló várható (a jelek szerint nagyon bevásároltak ebből a méretből), 768p felbontással, Snapdragon 410 chipsettel, 1 gigabájt RAM-mal és 10 megapixeles ZEISS kamerával. Az előlapi kamera öt megapixeles, a belső tárhely itt már 16 gigabájt, szintén bővíthető, az akkumulátor pedig 2650 mAh-s.

Mindhárom Lumia modellbe Gorilla Glass 3 üvegvédelem, LTE hálózati támogatás, kétcsatornás Wi-Fi kerül és Windows 10 Mobile rendszert futtatnak. A Microsoft legközelebb a szeptember 4-én kezdődő IFA kiállításon jelenik meg hivatalosan, ám ott várhatóan a Windows-os tabletek és PC-k kerülnek a fókuszba, nem a mobilok.

Update: befutott közben a hír, hogy állítólag a Microsoft mindhárom okostelefon megjelenését törölte és csak a Windows 10 tesztelésére használta őket.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei