Drágább lesz a Galaxy S8 az iPhone-nál is?

2016.12.20 | GSM Arena

Úgy tûnik, a Samsung a Galaxy S8 esetén minden szinten megpróbálja elfeledtetni a Note 7 fiaskóját, minden szempontból erõsebb lesz. Árban is.

A Goldman Sachs befektetési bank elemzõi szerint a Galaxy S8 nem kevesebb mint tizenöt-húsz százalékkal is drágább lehet a Samsung Galaxy S7-hez képest, pedig a gyártó már évek óta finoman szólva is brutálisan drága. Egyértelmû, hogy ha a Note 7 után a társaság úgy dönt, hogy még drágább lesz az új készülék, úgy valóban elsõosztályú telefont várhatunk és elvárhatunk. A héten már érkeztek a pletykák, miszerint a Galaxy S8 megjelenését eltolják áprilisra a február végi Mobile World Congress helyett.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/s8expensive.jpg

Ennek oka lehet az MWC körüli hype évrõl évre tartó kopása, de még inkább az, hogy a Samsung mindent megtesz annak érdekében, hogy az akkumulátorral – és egyéb alkatrészekkel – semmi gond se történhessen. Természetesen a rendkívül magas ár egyelõre csak spekuláció még akkor is, ha ilyen tekintélyes forrásból származik. Ha pedig már itt tartunk, a Goldman Sachs szakértõi szerint a Samsung Galaxy S8 a gyártó saját fejlesztésû, AI vezérelt virtuális asszisztensével együtt mutatkozik be.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei