A Huawei bemutatta a MateBook-ot, elsõ prémium kategóriás 2 az 1-ben eszközét

2016.02.23 | Huawei

A mobil kommunikáció új zászlóshajó termékei az új munkastílust biztosítják a felhasználók számára az üzleti életben.

A 2016. évi Mobile World Congress-szen a Huawei bemutatta a vállalat elsõ kettõ az egyben készülékét, a HUAWEI MateBookot. A készülék Magyarországon várhatóan 2016 második negyedévében lesz elérhetõ. A MateBookkal a Huawei folytatja azt a stratégiáját, amely keretében együttmûködik a leginnovatívabb piacvezetõkkel. A készülék hatodik generációs Intel Core™ M processzorral rendelkezik, hogy megfeleljen a legszigorúbb üzleti felhasználói igényeknek, téve mindezt egy elegáns, vékony és könnyû, ventillátor nélküli kialakításban.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/Huawei MateBook with MatePen (2).jpg

Windows 10-et futtatva a MateBook a Microsoft Corp. eszközeit alkalmazza, beleértve a legújabb böngészõt, a Microsoft Edge-t és a Corana digitális személyi asszisztenst. „Együttmûködésünk a Huawei-jel a fogyasztók számára egy új módot kínál arra, hogy megtapasztalják a Windows 10-et egy gyönyörûen megalkotott eszközön.” – mondta el Peter Han, a Microsoft Corp. Worldwide OEM Marketing alelnöke.

Ultravékony – egyedi készülék innovatív dizájnnal

A Huawei MateBook egy okostelefon mobilitását ötvözi egy laptop erejével és produktivitásával, tervezõi az egyszerûséget tartották szem elõtt kialakításakor. A készülék kiváló minõségû fémbõl készült, minimális díszítésének köszönhetõen elegánst külsõt kapott. A MateBook készülékteste masszív és mégis vékony, könnyû: mindössze 640 g, így tökéletesen alkalmas az állandóan úton lévõ felhasználók számára.

Billentyûzettok, billentyûzet és Touchpad – a divat és a hatékonyság egyesül

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/Huawei MateBook with MatePen (1).jpg

A MateBook billentyûzettok környezetbarát, puha poliuretánból (PU) készült, és tökéletes védelmet biztosít a benne elhelyezett készüléknek. A chiclet stílusú billentyûzetet 1,5 mm-s billentyûsorral látta el a gyártó, ergonomikus kialakítással, aminek köszönhetõen a félreütések száma minimalizálódik. A beépített touchpad a multi-touch technológiának köszönhetõen precízen követi az ujjmozdulatokat, kényelmesen kezelhetõ vele a képernyõn megjelenõ tartalom.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/Huawei MateBook_01.jpg

Élethû színek – magával ragadó élmény

A MateBook 12 colos IPS multi-touch képernyõjét ultravékony keret veszi körül, így a kijelzõ és a készüléktest aránya 84 százalék. 2160×1440 felbontásával és 160 fokos látószögével a képernyõ magával ragadó élményt nyújt a felhasználónak. Színskálája 85 százalékos, így élethûen adja vissza a színeket.

Hosszú üzemidejû akkumulátor – mobilitásra termett készülék

Annak érdekében, hogy a MateBook hordozható készülékként optimális teljesítményt nyújthasson, tervezésénél elsõdleges szempont volt az akkumulátor ereje és üzemideje. A MateBook-ot 33,7 Wh nagysûrûségû lítium akkumulátorral szerelte fel a gyártó, amely lehetõvé teszi, hogy felhasználója akár kilenc órán át dolgozzon, kilenc órán használja a netet, vagy huszonkilenc órán át hallgasson zenét rajta, mielõtt a készülék lemerülne. Emellett a MateBook a Huawei exkluzív energiatakarékossági technológiáját alkalmazza, így teljes mértékben kielégítve az üzleti életben dolgozó felhasználók igényeit. A MateBook akkumulátora mindössze két és fél óra alatt teljesen feltölthetõ. Amennyiben a felhasználónak nincs ideje teljesen feltölteni, a készülék egyetlen óra alatt is 60 százalékos töltöttséget tud elérni.

A MateBook-ot Windows 10 és hatodik generációs intelligens Intel Core M processzor mûködteti. A készülék 8GB LP DDR3 memóriával és akár 512GB kapacitásra is képes SSD meghajtóval rendelkezik. A Huawei MateBook egy ventilátor nélküli hûtésû 2 az 1-ben készülék, így használata nem jár zajjal.

http://www.telefonguru.hu:8080/php/images/Huawei MateBook_02.jpg

MatePen – több mint egy érintõtoll

A Huawei egy 2048 szintû nyomásérzékenységû MatePen érintõtollat is kínál a MateBook mellé, amely késés nélkül jeleníti meg a felhasználó által végzett finom mozdulatokat. Emellett a MatePen bonyolultabb grafikai és matematikai funkciókat is ellát, és lézermutatóként is alkalmazható prezentációk esetén.

One-touch technológia – egyetlen érintéssel feloldja a készülék zárolását

A MateBook ujjlenyomat-olvasója egyszerre nyújt biztonságot és gyors hozzáférést a felhasználó számára: ujjlenyomat felismerõ funkciója 360 fokos azonosításra képes. A MateBookban található az iparág leggyorsabb ujjlenyomat-olvasója, amelynek elég egyetlen érintés, hogy feloldja a készülék zárolását.

Kiváló adatkapcsolat – valódi kényelem

A MateBookot Wi-Fi mobil hotspottal is ellátta a Huawei, így felhasználója akkor is kapcsolódhat a netre, amikor hagyományos netkapcsolat nem áll rendelkezésére. Emellett egy olyan funkcióval is rendelkezik, amely „drag and drop” fájlátvitelt is lehetõvé tesz Androidos okostelefonok és a MateBook között. A MateBook két elegáns színben, szürke és arany színekben lesz elérhetõ.

A MateBook árazása:

Processor RAM Storage SSD USD (ÁFA nélkül) EUR (ÁFÁval)

  • 6th Core™ m3 4 GB 128 GB $699 €799
  • 6th Core™ m3 4 GB 256 GB $849 €949
  • 6th Core™ m5 8 GB 256 GB $999 €1,149
  • 6th Core™ m5 8 GB 512 GB $1,199 €1,349
  • 6th Core™ m7 8 GB 256 GB $1,399 €1,599
  • 6th Core™ m7 8 GB 512 GB $1,599 €1,799

USD/EUR

  • Keyboard $129 €149
  • MatePen $59 €69
  • MateDock $89 €99


Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Egyre közkedveltebbé válnak az okosórák? Ön hogyan áll hozzá?


Van és szeretem
Van, de nincs értelme
Nincs, de hamarosan lesz
Nincs, és nem is vágyok ráKorábbi szavazások eredményei