Zoom újratöltve: megérkezett a Nokia Lumia 1020

2013.09.26| Nokia

A Nokia bejelentette, hogy megkezdõdött Magyarországon a Nokia Lumia 1020 készülék árusítása.

A Nokia bejelentette, hogy megkezdõdött Magyarországon a Nokia Lumia 1020 készülék árusítása. A modell legfõbb újdonsága a második generációs PureView kamera, amely 41 megapixeles fotók készítésére is alkalmas, továbbá optikai képstabilizátorral és xenon, valamint LED vakuval is felszerelt. Az új Nokia Pro Cam alkalmazás használatával a Nokia Lumia 1020 készülék új alapokra helyezi a zoom fogalmát. A fotózás elõtt és után egyaránt a felhasználók szabad szemmel nem látható, apró részleteket is felfedezhetnek a képen. A Nokia Pro Cam megmutatja, hogy a beállítások hogyan hatnak a képre vagy videóra, és egyszerûvé teszi a profi fényképezõgépekre jellemzõ funkciók használatát, amelyek segítségével a felhasználók még jobb fotókat készíthetnek.

A Dual Capture új funkció használatával a Lumia 1020 szerkesztésre alkalmas, nagyfelbontású, képaránytól függõen 38 vagy 34 megapixeles képek mellett egy 5 megapixeles képet is készít, amely könnyen megosztható a közösségi oldalakon. A Nokia Lumia 1020-szal még rossz fényviszonyok mellett is tiszta képek készíthetõk. A készülék alkalmas elmosódásmentes videó és sztereó minõségû hang felvételére még a leghangosabb koncerteken is, köszönhetõen a Nokia Rich Recording alkalmazásnak.

Zoom újratöltve: megérkezett a Nokia Lumia 1020

A HERE alkalmazások integrált helymeghatározó szolgáltatásokat kínálnak. A HERE Maps alkalmazás a LiveSight technológia segítségével a kiterjesztett valóság élményét nyújtja. Így a felhasználók gyorsabban és egyszerûbben fedezhetnek fel és örökíthetnek meg új helyeket. Az új okostelefonra olyan alkalmazások is letölthetõek az Áruházból, mint a Hipstamatic Oggl Pro, amelyet kifejezetten a Nokia Lumia 1020 készülékre fejlesztettek ki. Ez lehetõséget biztosít a manuális fókusz és az expozíciós idõ beállítására, a keret változtatására, automatikus színkorrekcióra és kettõs rögzítésre, így kreatív történetmesélésre inspirál. A Hipstamatic Oggl Pro-val a felhasználók könnyedén fotózhatnak, az elkészült képeket pedig szerkeszthetik és megoszthatják az Instagram és Facebook közösségi oldalakon.

A Panagraph a Nokia készülékeken elérhetõ exkluzív fotós alkalmazás, amely multitouch gesztusokat használva fotómozaikot készít, úgy hogy az egyes mozaikcsempeként szolgáló fotók egy nagy képet adjanak ki. Legyen szó közösségi megosztásról vagy nagy felbontású nyomtatásról, az alkalmazás lenyûgözõ képeket készít. A SnapCam programmal a felhasználók az életük fontos eseményeirõl készült fotókat történetbe rendezhetik, az albumokat megoszthatják a barátaikkal, és pár koppintással lenyûgözõ, színes fotómontázsokat készíthetnek emlékeikbõl, amelyek örökké velük maradnak.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Zoom újratöltve: megérkezett a Nokia Lumia 1020

A Vyclone közösségi videomegosztó platform segítségével a Nokia Lumia 1020 készülék felhasználói könnyedén szerkeszthetik, szinkronizálhatják és összeállíthatják a közös pillanatokról készült felvételeiket. A Vyclone a több felhasználótól érkezõ felvételeket azonnal összerakja egy elegáns, több nézõpontú videóvá.

Ami az egyéb tudást illeti, Windows Phone 8 rendszerrel, 4.5 colos, 1280×768 pixel felbontású Gorilla Glass 3 védelmet élvezõ kijelzõvel, ClearBlack technológiával és az új rendszerben debütált Glance Screen funkcióval felszerelve érkezik az újdonság. A gyorsaságról egy kétmagos, 1.5 gigahertzes Snapdragon S4 processzor és 2 gigabájt RAM gondoskodik. Az elõlapi kamera 1.2 megapixeles, széles látószögû változat, a belsõ 32 gigabájt tárhely a 7 gigabájt ingyen SkyDrive tárhellyel automatikusan bõvíthetõ, az akkumulátor pedig 2000 mAh-s, valamint támogatja a vezeték nélküli töltést. A Nokia Lumia 1020 fehérben, feketében, valamint citromsárga színben kapható Magyarországon.

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei