Android 7.1 fut a jó öreg Lumia 520-on!

2016.12.15| Phone Arena

A Nokia Lumia 520 egy olcsó, ám korában kifejezetten jó tudású telefonnak számított, amit milliók használtak világszerte elsõosztályú ár-érték aránya miatt.

A készüléken gyárilag Windows Phone 8 operációs rendszer futott, amely OS azóta már gyakorlatilag nem létezik. Késõbb a Lumia 520 WP 8.1-re frissült, ám soha nem kapta meg a 2013-as telefon a Windows 10-et. Ki gondolta volna, hogy van még fejlesztõ, akinek kedve támad egy közel négy éves telefonra portolni az Android rendszert, ráadásul a legújabb, 7.1 Nougat változatot?

Android 7.1 fut a jó öreg Lumia 520-on!

Természetesen a rendszer egyáltalán nem stabil ahhoz, hogy napi szinten lehessen használni, de megdobogtatja a látvány a mobilrajongók szívét. Leginkább az a meglepõ, hogy a négy colos telefonon mennyire simán fut az Android rendszer, extraként pedig kettéosztható a 480×800 pixeles kijelzõ és akár két alkalmazás is futtaható egyszerre, egymás alatt. Mi lenne, ha valaki a valóban erõs hardverû Lumia 950 agy Lumia 1020-ra portolná a robotos rendszert? Prémium Nokia telefon, legújabb OS, reméljük, valaki elkészíti.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei