Xperia 5 után itt van az Xperia 8!

2019.10.07| GsmArena
Címkék:

sony

,

xperia

,

8

,

japan


A Xperia 5 kiadása után a Sony bejelentett Japánban egy új középkategóriás készüléket, az Xperia 8-at.

A Xperia 5 kiadása után a Sony bejelentett Japánban egy új középkategóriás készüléket, az Xperia 8-at. Meglehetősen hasonló az Xperia 10-hez, viszont ezt a készüléket Gorilla Glass 6 védi elől, hátul. Egy másik változás a hátoldalán is észrevehető, mivel az új Xperia 8 egy 12MP-es fő és egy 8MP-es ultra széles látószögű kamerát kapott.

 Xperia 5 után itt van az Xperia 8!

Előre egy 6 hüvelykes FHD+ 21:9 kijelző helyezkedik el, egy 8MP-es előlapi kamera társaságban. A zászlóshajó Xperia modellektől eltérően, az Xperia 8 LCD panellel érkezik. A jobb oldalon található az ujjlenyomatolvasó. Méreteket tekintve a telefon 158x69x8,1 mm-es méretekkel érkezik, súlya pedig körlübelül 170 gramm.

 Xperia 5 után itt van az Xperia 8!

A motorháztető alatt van egy Snapdragon 630 lapkakészlet, amihez párosul egy 4 GB-os RAM, valamint 64 GB-os tárolóhely, amelyet tovább bővíthetünk a microSD nyíláson keresztül. Az akkumulátor 2760 mAh-es kapacitással rendelkezik és támogatja a 18 W-os gyors töltést. A telefon víz és porálló, IP65/68 besorolással rendelkezik. További figyelemre méltó funkciók közé tartozik a 3,5 mm-es fejhallgatócsatlakozó LDAC-vel a nagy felbontású audióhoz, az NFC és LED-es jelzőfény.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei