Itt a Sony Xperia NX és a Sony Xperia acro HD

2012.01.11| GSM Arena
Címkék:

Sony

,

Xperia

,

NX

,

acro

,

HD

,

android

,

japán


Az újonnan ismét csak Sony néven említett gyártó bemutatott két új telefont az Xperia ion és az Xperia S mellett.

Az újonnan ismét csak Sony néven említett gyártó bemutatott két új telefont az Xperia ion és az Xperia S mellett. Kifejezetten a japán piacra készült a Sony Xperia NX és az Xperia acro HD, mindkettő alapja az Xperia S, az NX még külsejében is másolja. A Sony Xperia acro HD egy NFC-támogatást élvező, Android 2.3 Gingerbread rendszert futtató mobil, megtalálhat benne infra port – Japánban ez még mindig nagy divat –, valamint adott a TV-vevő is.

Mindkét készülékben kétmagos, 1.5 gigahertzes processzor, 1280×720 pixel felbontású érintőkijelző, valamint egy 12.1 megapixeles fotók készítésére alkalmas kamera található Sony Exmor R szenzorral. Adott továbbá a microHDMI port, a beépített 16 gigabájt háttértár, valamint egy-egy 1840 mAh-s akkumulátor. Az Xperia NX az NTT DoCoMo szolgáltatónál lesz kapható februártól, míg az Xperia acro HD márciusban kerül piacra.

Itt a Sony Xperia NX és a Sony Xperia acro HD

Itt a Sony Xperia NX és a Sony Xperia acro HDKattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei