Xiaomi Amazfit Bip 17 ezer forint alatt

2018.11.08| (x)

Ennyire olcsó régen volt a Xiaomi GPS-es okosórája.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Tomtop a Xiaomi Amazfit Bip okosóra nemzetközi változatát kínálja most akciósan. Akárhonnan nézzük, ez az egyik legolcsóbb óra, amely beépített GPS-szel is rendelkezik. A ránézésre sem fitnesz karkötő kiállású Amazfit Bip szögletes dizájnja egyszerű és nagyszerű, négyféle színű tokozással és ugyanennyi színű szíjjal árulják. A Bip kijelzője ritkán használt, ám kellemes, jól látható, transzreflektív darab, 1.28 col képátlóval, napfényben is kiválóan olvasható a technológiának köszönhetően.

Xiaomi Amazfit Bip 17 ezer forint alatt

A burkolat természetesen teljesíti az IP68 szabvány elvárásait, de ez alapvető egy javarészt sportoláshoz használatos óra esetében. A tervezéshez GPS+GLONASS támogatás is segít, gyárilag négyféle sport mód közül lehet válogatni. Telefonhoz Bluetooth 4.0-val kapcsolódik, az adatokat teljes mértékben lehet alkalmazással szinkronizálni, legyen szó pulzusról, aktivitási időről, maximum sebességről akár. A 190 mAh-s akkumulátor egy feltöltéssel akár 45 napig is képes készenlétben állni a Xiaomi Amazfit Bip, ez kis igénybevétel esetén igaz csak.

Xiaomi Amazfit Bip 17 ezer forint alatt

A Xiaomi Amazfit Bip jelenleg 55 dollárért, 15.400 forintért rendelhető a Tomtop oldaláról, mindössze 300 darabot akcióztak le. Az áfamentes szállítást biztosító Priority Line 13 dollár, 3600 forint feláras.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei