Véget ér a Galaxy Note széria?

2020.08.25| GSM Arena

A Samsung a jelek szerint a Note-ot lecseréli egy új termékcsaládra, a tollat az S-ek kapják meg.

Így érhet véget egy sikertörténet. Egy dél-koreai pletyka szerint a Samsung komolyan megreformálja a kínálatát. A Galaxy S20 három verzióban kapható, közben megérkezett a Note 20 család is két modellel.

A The Elec Korea úgy tudja, a Galaxy S20 utódja, amelyet egyelőre Galaxy S21-nek hívnak, S Pennel érkezik, ám csak az Ultra verzió támogatja majd. A Galaxy S21-ek jövő év első negyedévében mutatkoznak be és áprilistól nagy eséllyel piacra is kerülnek. A széria fejlesztési neve Unbound, avagy „nincs korlátozás”, variánsai az M1, az N2 és az O3, ez utóbbi kapja a tollat.

Véget ér a Galaxy Note széria?

A vállalat egyelőre nem erősítette meg a Note 21 létezését, amit jövőre mutatnának be, korai is lenne, hiszen épphogy piacra került az idei széria, ám már most elindultak a spekulációk, miszerint nem is lesznek utódok, a híres és közkedvelt Galaxy Note modelleket a Galaxy Z Fold 3 válthatja fel.

Az UTG (ultravékony üveg) tömegtermelésével a Samsung már elérheti a havi 600.000 darabszámot, reményei szerint egy éven belül havi egymillió összecsukható kijelzőt lesz képes előállítani, ezzel pedig már abszolút versenyképes lehet. Igaz, egyelőre nem garantálható, hogy ugyanannyi Galaxy Z Fold modellt fog értékesíteni a cég, mint ahány Note fogyott, de az kétségtelen, hogy az összecsukható mobilok magas haszonkulcsa potenciálisan ellensúlyozza a cég számkára a kevesebb eladást. A Samsungnak már számos kiemelkedő okostelefon van a kínálatában és ennek szűkítése kevesebb eszközre nem rossz ötlet.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei