Új szolgáltatás: itt a Telenor Contact

2011.03.04
Címkék:

telenor


A Telenor elérhetővé tette a hang alapú szolgáltatásokat használó ügyfelei számára megújult e-mail szolgáltatását, a Telenor Contactot, továbbá az üzleti partnereknek kifejlesztett Telenor Contact Corporate-et. Az újgenerációs rendszer segítségével bárki könnyedén és gyorsan levelezhet közvetlenül a mobilkészülékén keresztül úgy, mintha csak a számítógépe előtt ülne.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Telenor megújított szolgáltatása jelentősen megkönnyíti a mobilinternetezők életét, hiszen az egyszerűen telepíthető, a legnépszerűbb webes levelezőrendszereket támogató alkalmazás segítségével az ügyfelek már mobiltelefonjukkal is könnyen és gyorsan hozzáférhetnek e-mailjeikhez. A szolgáltatás előnye, hogy nincs szükség az üzenetek folyamatos lekérdezésére, azok azonnal megérkeznek a mobiltelefonra, azonnal meg is válaszolhatók, ráadásul egyszerre több postafiók is szinkronizálható.

A szolgáltatást kiszolgáló rendszer támogatja a leggyakrabban használt magyar és külföldi publikus levelezőrendszereket, valamint képes az ezekhez kapcsolódó naptárak, címlisták szinkronizálására is. Azonnali üzenetküldő funkció segítségével pedig egyes csevegő kliensek is elérhetők lesznek az arra alkalmas készülékeken. A Telenor Contact egy egyszerű alkalmazás letöltésével Android, Symbian, Windows Mobile és Java operációs rendszerű készülékeken használható, ugyanakkor a szolgáltató által forgalmazott Samsung Galaxy 3, és a Samsung Galaxy S mobilokon már előre telepítve van.

Új szolgáltatás: itt a Telenor Contact

A szolgáltatás könnyen és kényelmesen megrendelhető személyesen bármelyik Telenor Bemutatóteremben, Telenor Partner üzletben, a Telenor Online internetes, valamint telefonos ügyfélszolgálatán (1220), az automatikus szolgáltatás-megrendelő vonalon (1741) keresztül, de akár SMS-ben is a „TC” kódszót elküldve a +36202020200-as számra.

A Telenor Contact legalább 100 MB-os adatforgalmat biztosító mobilinternet szolgáltatáscsomaggal együtt vehető igénybe mindössze havi bruttó 1 forintért. A belföldi használatban túlforgalmidíj-mentes Mobil Online 100MB mellett 500MB, 1GB, illetve Flexi csomag is választható, melyek esetében szintén nem kell túlhasználati díjat fizetni. Az ügyfelek így akár már havi 991 Ft-ért levelezhetnek mobilkészülékükön, de ezt az adatforgalmat az e-mailezésen kívül más célokra, például böngészésre is felhasználhatják. Nem kell attól tartaniuk, hogy a számla végösszege magasabb lesz, hisz az adott Mobil Online csomagban foglalt keret felhasználása után csupán a havi ciklus végéig lassítja a szolgáltató az elérési sebességet, de belföldi használatban egyéb díjakat nem számláz ki ügyfelei számára.

A szolgáltatás most akár 30 napig díjmentes adatforgalommal is kipróbálható, amennyiben az ügyfél a jelenleg promóciós havidíjkedvezménnyel rendelkező Mobil Online 100MB-os szolgáltatást rendeli meg. Az e-mail szolgáltatás megújításakor a Telenor gondolt a vállalkozásokra, üzleti partnerekre is. Számukra nyújt megoldást a Telenor Contact Corporate szolgáltatás, a korábbi E-Phone szolgáltatás utódja, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek anélkül férjenek hozzá a vállalati levelezőrendszerükhöz, hogy mobiltelefonjukat az asztali számítógépükkel kellene szinkronizálni. A könnyen kezelhető mobil alkalmazást a szolgáltató számos üzleti ügyfele veszi igénybe, köztük nagy pénzügyi, távközlési, közműszolgáltató, illetve építőipari vállalatok.

Az előfizetésenként 1990 Ft-os havidíjért elérhető Telenor Contact Corporate szolgáltatás a Microsoft Exchange és az IBM Lotus Domino vállalati levelezőrendszereket támogatja, és kompatibilis a Symbian, Windows Mobile, Android, J2ME platformokkal. Emellett havidíjmentesen tartalmazza a Telenor Contact szolgáltatás által biztosított funkciókat (privát e-mail szinkronizáció, azonnali üzenetküldés) is. A szolgáltatás havidíja nem tartalmaz adatforgalomra használható forgalmi keretet.

A szolgáltatást megrendelheti minden Telenor számlás, Új Generációs Kártyás és kártyás hangalapú előfizető, azonban a Mobil Internet, a djuice és a Red Bull MOBILE tarifákkal nem igényelhető. Az iPhone és Blackberry platformokkal a Telenor Contact nem kompatibilis.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei