Túl sok időt Facebookozol? Zuckerberg segít!

2020.04.14| Xiaomi Today

Bármilyen meglepő, maga a Facebook teszi hamarosan lehetővé, hogy akik rajta maradtak, tudatosan egyre kevesebb időt töltsenek a közösségi hálón.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A fejlesztők folyamatosan frissítik alkalmazásukat olyan eszközök hozzáadásával, amelyek felhasználóbarátabbá teszik appjukat. Két évvel ezelőtt kerül a „Facebookon töltött időm” a Facebook alkalmazásba, hogy segítse a felhasználókat a szociális hálózati szokások kezelésében, nevezetesen vágja virtuálisan arcul a rengeteg, feleslegesen ott töltött óra napi szinten. Ez a szolgáltatás megmutatja, hány percet tölt a felhasználó az appot görgetve, valamint megmutatja az elmúlt hét átlagos statisztikáit is.

A közelmúltban a Facebook hozzáadta a Csendes módot a push értesítések elnémításához, amelyeket egyéni módon lehet ütemezni. Ha az alkalmazás csendes módja aktív, ennek ellenére megpróbálja megnyitni a Facebookot, akkor emlékeztetni fogja arra, hogy ezt, a korlátozott időtartamot félbeszakította. Az app időzítőt is mutat, amely megmondja, mikor „szabad” újra online tevékenykedni. Ennek ellenére természetesen választható a szolgáltatás letiltása vagy megkerülése 15 percre.

Túl sok időt Facebookozol? Zuckerberg segít!

A Facebook új csendes módja megmutatja, mennyi idő van hátra a közösségi média szünetének befejezéséig.

A Facebook emellett további részleteket kínál, használati statisztikákat ad két hétre vonatkozóan, a nappali és az éjszakai itt eltöltött időt, valamint gyors elérést ad az értesítési beállításokhoz és a hírfolyam beállításaihoz, így a legtöbbet hozhatja ki a Facebookon töltött idejéből.  

A Facebook hivatalos közleményében elárulta:

„Mivel mindannyian alkalmazkodunk az új elvárásokhoz a vírus idején és otthon maradunk, hasznos lehet az interneten töltött idő határának meghatározása. Segítünk abban, hogy a családjára és a barátaira összpontosítson, zavarás nélkül alhasson, az új, Csendes mód segít megtalálni az egyensúlyt a Facebook használatában.”

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei