Neked már új a Facebookod?

2020.03.20| 9to5Mac

Mark Zuckerberg csapata sorra aktiválja az évek óta várt sötét módon a Facebookon.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A korábban kiszabott határidőn belül egy nappal a Facebook elkezdte bevezetni új felhasználói felületet és ezzel együtt a sötét módot az összes felhasználó számára. Az új felhasználói felület megegyezik azzal, amit a társaság tavaly elindított a mobiltelefonokon, és az éjszakai böngészést megkönnyítendő sötét mód opcióval is rendelkezik, amikor a Facebookot böngészőben használja, nem pedig alkalmazásban.

Neked már új a Facebookod?

A Facebook először tavaly áprilisra ígérte a platformján a változásokat a mobil alkalmazások és az internet között. Az iOS alkalmazás elsőként 2019. májusában kapta meg a frissítést. Meglehetősen sokat késve, 2020. január elején, megkaptuk az új webdizájn ígéretét azzal az információval együtt, hogy a közelgő sötét üzemmódot még „a tavasz előtt” megkapják a felhasználók.

Nos a tavasz első napján a Facebook bejelentette, hogy a következő néhány hónapban mindenki számára megjelenik a „friss, egyszerűbb facebook.com”. A modern nagyban hajaz az iOS-es alkalmazásra. Az új Facebookot könnyű megnézni, akinek már aktív, a böngészőben a jobb felső sarokban találja a „Váltás az új Facebookra” gombot. Neked már működik?

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei