Titán vázzal érkezik a Samsung Galaxy S24 Ultra

2023.11.06| GSM Arena

Párszor olvashattuk már, hogy a hamarosan megjelenő Samsung Galaxy S24 Ultra titán vázat kap, így az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max példáját követi.

Hétvégén egy újabb pletyka került napvilágra, amely ezúttal a Samsung szülőhazájából, Dél-Koreából származik, megerősíti ezt a tényt. Meg nem nevezett források szerint az S24 Ultra lesz az első Samsung okostelefon, amely titán külső kerettel rendelkezik. A funkció fogadtatásától függően a vállalat dönthet úgy, hogy más modellekre is kiterjeszti.

Titán vázzal érkezik a Samsung Galaxy S24 Ultra

Koreából származó új pletyka megerősíti a Galaxy S24 Ultra titán vázát (forrás: Smartpix)

Hallottunk már hasonlót, de aztán október elején az egyik pletyka megcáfolta a többit azzal, hogy az S24, S24+ és S24 Ultra mind titán vázas lenne. A friss jelentés azt is elmondja, hogy a jelenlegi alumíniumkeretek kevesebb mint 20 dollárba kerülnek a Samsungnak, és a titán nagyobb léptékű bevezetésének kulcsa a hozam lesz – az alacsony hozam akár négy-ötszörösére is növelheti ezt az árat, ami nem lenne elfogadható természetesen. 

A Samsung kezdetben 15 millió titán váz elkészítését tűzte ki célul, ez a szám véletlenül pontosan annyi, ahány Galaxy S23 Ultra darabot leszállítottak idén – tehát egyértelműen az S24 Ultra a várományos.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A jelentés kitér arra is, hogy az S24 Ultra lapos képernyős lesz, és míg a külső keret titán lesz, addig a belső váz alumínium lesz – akárcsak a már említett iPhone-oknál.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

2023.10.03
| SamMobile
Néhány órával azután, hogy a szabványos Galaxy S24 nagyfelbontású renderjei kiszivárogtak az interneten, most minden oldalról láthatjuk az Ultra modellt rendereléseken és 360 fokos videón.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei