Telepítsd a Marshmallow-t Sony mobilodra!

2015.10.21| Phone Arena

Igen sokakat érdekel az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer, ám a legtöbb mobil felhasználónak még heteket, hónapokat kell várnia a hivatalos frissítés megérkezéséig, ha egyáltalán támogatott a készüléke.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Szerencsére a Sonynál gondoltak azon Sony Xperia Z3 és Sony Xperia Z3 Compact tulajdonosokra, akik ácsingóznak az új funkciókra, amiket az Android M biztosít. A Sony Concept for Android program keretén belül elérhető tízezer ember számára az új OS kipróbálni – amely egyelőre fejlesztés alatt áll, tehát kvázi velük tesztelik a rendszert. A Conceptre a japán gyártó által kiadott alkalmazás letöltésével és egy regisztráció elindításával lehetett jelentkezni, ám az összesen tízezres férőhely miatt ez pillanatokon belül betelt. Szerencsére mindig vannak lelkes fejlesztők, akik az XDA fórumon megosztják a flashelhető ROM-ot és a hozzá szükséges Sony Concept Installer programot.

Telepítsd a Marshmallow-t Sony mobilodra!

A jó hír az egészben az, hogy ez nem főzött ROM, hanem teljesen gyári, így a megadott metódust használva a készülék garanciája megmarad. Aki úgy érzi, szívesen kipróbálja a Marshmallow-t és nem ijed meg egy ROM cserétől, annak jó szórakozást és odafigyelést kívánunk. A hivatalos béta programra hazánkból nem lehet jelentkezni.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei